Mi lesz veled, Magyar Gárda?

2010. május 19. 10:23

Július közepén egy nagyszabású rendezvényen hozzák majd nyilvánosságra, milyen formában szeretnék működtetni a Magyar Gárdát, mondta a Népszabadságnak Kiss Róbert gárdakapitány. Tervek már vannak: országos méretű polgárőr egyesületet építenének ki.

2010. május 19. 10:23

A Magyar Gárda komolyan veszi a feloszlatásáról szóló jogerős ítéletet - az általuk működtetett honlapok hetek vagy éppen hónapok óta nem frissülnek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy abbahagynák tevékenységüket, más formában folytatni tervezik azt. A Népszabadság úgy tudja, a gárdisták polgárőr egyesületeket hoznak majd létre. A lap szerint tömeges jelenségről van szó, a szervezeti háló pár hónapon belül valószínűleg országos lefedettségűvé válik. Ez azonban nem a végleges cél - július közepén egy nagyszabású rendezvényen hozzák majd nyilvánosságra, milyen formában szeretnék működtetni a Magyar Gárdát, mondta a Népszabadságnak Kiss Róbert gárdakapitány.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zázrivecz
2010. május 19. 13:55
Hát, nem is vártam többet, Vona(t) Gábor annak idején nagy mellénnyel beharangozta, hogy erős gyalogságuk van, meg a Gárda fogja megmenteni az országot. Ezek után meg lezüllesztik őket egy egyszerű polgárőrséggé? Amúgy ebben az az egyetlen bibi, hogy én kb. 40 gárdistát ismerek és ebből kb. 12 büntetett előéletű (a maradék között is vannak érdekes arcok), ezek pedig ugye nem lehetnek polgárőrök. Vázoljuk tisztán a hír mondanivalóját, a Jobbiknak teher lett a gárda ezért lepattintja őket. Amíg fizették a tagdíjat és hírverést csináltak a Jobbiknak addig jók voltak. Ez van srácok. Szar ügy...
petra
2010. május 19. 12:45
a volt gárdisták is jelen vannak, de a munka nagy részét bizony nem ők végzik!
HCrules
2010. május 19. 12:31
Alapból így kellett volna kezdeni.
a. sz. tapasz
2010. május 19. 11:59
Jobb is, ráfér a polgárőrségre a frissítés, tele van munkásőrrel és más bolsevik söpredékkel. Nálunk pl a Munkáspárttal egy székházban vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!