Kirúgták Fricz Tamást

2010. április 23. 09:27

Anyagi okok miatt válik meg a Politikatudományi Intézet a jobboldali politológustól. Fricz Tamás nem nyilatkozik, az intézet igazgatója szerint az intézet belügye, ami történt, nem politikai okok miatt távolították el Fricz Tamást.

2010. április 23. 09:27

A jobboldali politológustól megválik a Politikatudományi Intézet. Valószínűleg anyagi okai vannak a kirúgásnak, Fricz Tamás az Indexnek az ügyről semmit nem akart nyilatkozni. A politológus eltávolítása mögött a hírportál értesülései szerint nem napi politikai okok állnak, Körösényi András, az intézet igazgatója anyagi okok miatt a több munkatárstól készül megválni. Körösényi nem kommentálta az esetet, szerinte ez az intézet belügye.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2010. április 28. 02:21
Na, jol remlett, de azert most megneztem a hirtv honlapon, Fricz aprilis 16.-an is szerepelt a Pentek 8-ban. Kizartnak tartom, hogy Orbanek nyomasara raktak ki az MTA-bol.
Kündü
2010. április 23. 22:16
MOST rúgják ki a FIDESZ-közeli politológust??! Nagy taktikai érzékre vall...:(( Aligha marad munka nélkül. SŐT, felfelé megy!
Öreg
2010. április 23. 21:23
Azért az érdekes, hogy Fricz Tamásra nincs pénz, Kérire van Nem forditva kellene? Ez a Körösényi is tul sokra tartja magát. Fricz Tamás legalább 15 éve birja szimpátiámat, mig Kéri az utálatomat. Sokan vagyunk igy!
Naményi
2010. április 23. 13:33
A politikában hála nem létezik, ezt pont egy politológus tudhatná a legjobban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!