Nem módosíthatóak a kopogtatócédulák

2010. március 09. 08:49

A választási iroda volt vezetője szerint aki átjavítaná az ajánlószelvényeket, az inkább gyűjtse össze újra a szükséges mennyiségeket. A választási bizottság elhalasztotta a döntést az ügyről.

2010. március 09. 08:49
„Senkinek nem javaslom a javítgatást, az ugyanis áldatlan állapotokhoz vezethet. A javított szelvényt nyilván megtámadják, s tucatszámra írásszakértőt rendelhetnek ki, s akár még a választópolgároknak is tanúsítaniuk kellene, hogy ő eszközölte a javítást. Azt javaslom, hogy aki ilyen helyzetbe kerül, az gyűjtsön új ajánlószelvényeket”


Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. március 09. 13:38
Teknős, Karcolt! Szerintetek él olyan ember a Földön, aki egy sz.r kopogtatócédula miatt elzarándokolna a jegyzőhöz? Szabadságot venne ki, sorban állna, aztán vissza a párthoz. Ugyan....
Karcolt
2010. március 09. 10:52
Ismét egy remek NOLos magyar-magyar fordítás: Basszus, Tóth Zoltán nem azt mondta, hogy nem módosíthatóak a szelvények, hanem hogyha tömegesen módosítják ezeket, sok basazkodás lesz belőle. (Azaz ha az MDF lehúzogatja az SZDSZ-t a kopicetlikről, akkor a Jobbik v. valamelyik másik párt úgyis megtámadja ezt.) Ha 832 cetli közül 12-őn van javítás (pl. cím vagy jelölő szervezet nevének elírása miatt), azt senki nem fogja le sem szarni. Amúgy Teknősnek teljesen igaza van a megoldásban: jegyzőtől újakat kérni. Persze akinek ellopták a postaládájából, azt elég illetlenség megkérni arra, kérjen újat, amit ismét ellophatnak.
Teknős
2010. március 09. 10:19
Ennek is meg van a maga lehetősége. Minden cédulát vissza a tulajdonosának, akit nagyon szépen megkérni, hogy a jegyzőtől kérjen másikat. Még meg lehet csinálni. Köszönöm. Jobb vagyok, mint egy Somogyi Zoltán. Hová számlázhatom a tanácsot?
Öreg
2010. március 09. 09:50
Az OVB támogatni fogja az MDF kezdeményezését, de ömleni fognak az óvások! Tovább folytatódik a cirkusz az /ab/normális párt körül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!