Kolompár becsületből indul

2010. március 18. 16:46

Kolompár Orbán pártelnök bejelentése szerint nem állít országos listát az MCF Roma Összefogás Párt a választásokon, de a párt két vezetője becsületből megméretteti magát.

2010. március 18. 16:46

Kolompár azt mondta: bár nagyon sok ajánlószelvényt gyűjtöttek, azért nem állítanak országos listát, mert gazdaságilag nem tudnak versenyezni a nagy pártokkal. Így Kolompár Orbán Ózd térségében, Balog József elnökhelyettes pedig a nyírbátori térségben indul egyéni képviselőként, saját pártjuk színeiben.

A politikus kijelentette: az ajánlószelvényeket megsemmisítik, nem adják át azokat más pártoknak, viszont az MCF elnökségének jövő heti ülésén döntenek arról, mely politikai tömörülés mögé sorakoznak fel a választásokon a mögöttük álló 50 ezer szavazattal.

A roma politikus az Országos Cigány Önkormányzat Dohány utcai székházának teraszán újságírók előtt a kötegekben lévő, kitöltött cédulákat egy kerti grillezőbe dobta, ahol azokat rögtön meg is gyújtották. Közlésük szerint több mint 23 ezer szelvényt semmisítettek meg így.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. március 19. 07:55
nem sima becsület ez hanem cigánybecsület ... azaz a becsület szó cigány szociokultúrális alapokon való leképeződése. :)
PesszimPista
2010. március 18. 20:34
Kész! Ez már nem is simán abszurd, hanem egyenesen megabrutálűbercsimborasszóabszurd. Egyszerűen nem értem. Van egy javaslatom. "Csiszoljuk" össze a végleteket. Rakják Budaházyval egy cellába, és győzzön a jobbik. (öhhö...öhhö . . .mármint hogy ne győzzön a Jobbik :-D) . . . Ja . . hogy Budaházy is kijön? Mondtam már, hogy megabrutálűbercsimborasszóabszurdisztánban élünk? Egyszer így, másszor úgy, amaztán meg amúgy. Már csak azt várom, hogy melyik polmókus hasfalát átszakítva jelenik meg a "nyolcadik utas". Asszem így egyelőre maradok még Pesszim(P)ista.
keltafan
2010. március 18. 19:43
Becsületből? Mondhatnám, hogy eltévesztette a versenyszámot, mert ilyen nincs is. De ha lenne az utolsók között végezne, persze a coubertin-i eszmék szerint: "Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos!"
miloka
2010. március 18. 19:37
Becsületből? Hát ebből van nekije a legkevesebb!!! Na meg Áládár is indul. De miért éppen mind a ketten Borsod megyében? ( egyik Ózdon, másik Edelényben)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!