Barna bácsit miniszterelnöknek!

2010. február 05. 13:50

A kesznyéteni idős ember lesz Szepessy Zsolt pártjának listavezetője.

2010. február 05. 13:50
Az Összefogás Párt a 70 éves Szoboszlai Barnát jelölte listavezetőnek a és a párt miniszterelnök-jelöltjének parlamenti választásokra. A hírt Szepessy Zsolt, Monok polgármestere sajtótájékoztató keretében jelentette be. Szerinte a közreműködésével Monokra költöztetett férfi – vélhetően – csak így úszhatja meg a börtönbüntetést a kormányváltásig. Ha Barna bácsi megszerzi a jelöltséghez szükséges számú kopogtatócédulát, akkor mentelmi joghoz jut, büntethetősége pedig nehézségekbe ütközik.

Az idős férfi Kesznyétenben élt, egészen addig, míg a villamosított kertjében egy roma férfi halálos áramütést szenvedett 2008 nyarán. Monok polgármestere ekkor biztonsági okokból költöztette az általa vezetett faluba a Szoboszlai házaspárt, s úgy gondolja, Barna bácsi tette figyelemfelkeltés volt a Magyarországon uralkodó áldatlan közállapotokra.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli_29
2010. február 06. 10:10
Az elmúlt 8 év után nehéz ilyet leírni, de kevés ízléstelenebb dologgal találkoztam a politikában, mint ez: megpróbálni politikai hasznot húzni egy szerencsétlen öregember tragédiájából... Habár azok után, hogy kiderült, Szepessynek üzleti érdeke fűződik a szociális kártya sikeréhez, nem is csodálkozom annyira.
Teknős
2010. február 05. 17:32
Innentől kezdve minden maffiózónak négy évente esélyt adunk, hogy lelépjen a börtönből és geng géppisztollyal fog járni kopogtatót szedni?
csak az igazat
2010. február 05. 15:26
Minden tiszteletem Szoboszlai bácsié,de! Most nem hallom,hogy a mentelmi joggal való visszaélést emlegetné bárki is. De Budaházy esetében ugye a JOBBIK-nak kutya kötelessége lett volna egy ilyen eljárás! Már látom a szalag-címeket ott ahol ez a "menő" Lám lám most lehet élni a mentelmi jog adta lehetőséggel?!Persze az mszp,szds "nagyjainak"meg elítélendő lenne!!! Meg mi az,hogy már nem fidesz Monok polgármestere?! A nagy nemzeti orbán-torgyán, a nemzeti szétforgácsolók pártja már megint teljes kapacitással működik?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!