Sikkasztás gyanúja Szepessy Zsolttal szemben

2010. január 07. 07:49

A monoki önkormányzatnál nyomoz a VPOP.

2010. január 07. 07:49
Sikkasztás és jogosulatlan gazdasági előny megszerzése miatt nyomoz a Vám- és Pénzügyőrség Észak-Magyarországi Regionális Nyomozó Hivatala a Szepessy Zsolt (független) vezette monoki önkormányzatnál. A gyanú szerint az önkormányzatnál 2006-ban fiktív számlákkal igazolták és a helyi közmunkásokkal végeztették el egy beszakadt pince betömését, amire a Regionális Fejlesztési Tanács vis maior alapjától 3,5 millió forintot kaptak. További két esetben találtak bűncselekményekre utaló jeleket a fináncok, akik ismeretlen tettes ellen nyomoznak, bár a följelentés a parlamenti mandátumra készülő Szepessy ellen szólt. A szociális kártya ötletéről elhíresült polgármestert állítása szerint a hatóságok még nem keresték az ügyben.

Nyomozás a monoki önkormányzatnál (HVG)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!