Folytatódik a hungarista kiképzés

2009. október 17. 17:44

A Magyar Nemzeti Arcvonal újabb kiképzőtáborokat szervez, ezúttal már az ország több pontján.

2009. október 17. 17:44
Az "arcvonal" hírül adta, hogy ifjúsági szervezete, a Vándorsólyom Hagyományőrző Bajtársi Közösség újra megszervezi táborait. A táborokban "buzik, cigányok és zsidók továbbra sem vehetnek részt", de várnak minden "nemzeti elkötelezettségű, a hazájáért tenni kész magyar munkást és fiatalt". A táborokat október 23-25-e közt rendezik, a kiképzéseken a résztvevők elsajátíthatják a harcászati alapokat, megismerkedhetnek a lőfegyverekkel.

A hungaristák hangsúlyozzák: magánterületen, a hatályos jogszabályokat betartva rendezik a táborokat, amelyek elvileg nyilvánosak. Ehhez képest a részvételt előzetes regisztrációhoz kötik, az adatokhoz fényképet is csatolni kell. Egyelőre a táborok helyszínét is titokban tartják: a részletekről mindenki három nappal a kezdés előtt kap tájékoztatást. Mobiltelefont, kép- vagy hangrögzítő eszközt a tábor területére tilos bevinni.

A 'zsidó vinnyogás' ellenére folytatódik a hungarista kiképzés (NOL)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szpal
2009. október 18. 02:16
jó idétlenek, ezzel a buzizással, zsidózással, cigányozással.
sunázó
2009. október 17. 18:20
Végre valami nem kisebbségi megmozdulás. Élnek még ebben a megalázott országban magyarok is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!