Nem hagyjuk

2022. október 20. 20:06

Nem hagyjuk, hogy Orbán kivezesse hazánkat otthonunkból, hogy a magyar polgárok igyák meg a levét uszító politikájának, hogy a populisták és autokraták belülről verjék szét az Európai Uniót!

2022. október 20. 20:06
null
Berg Dániel
Facebook

„Örülök, hogy olyan inspiráló liberális és Európa-párti vezetőkkel tartozhatunk egy közösségbe, mint Kaja Kallas észt, Mark Rutte holland, Alexander de Croo belga, és Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnökök.

A mai találkozón természetesen az ukrán helyzet mellett beszélgetéseink során felmerült az uniós támogatások kérdése. Miniszterelnökeinknek és pártvezetőinknek egyaránt kiemeltük, mennyire fontos hangsúlyozni: Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral és kormányával!

Pártcsaládunkkal és szövetségesünkkel, Emannuel Macron francia elnökkel azért dolgozunk, hogy az uniós pénzek közvetlenül eljussanak oda, ahova szánták őket: helyi közösségekhez és önkormányzatokhoz, civil szervezetekhez, kórházakhoz és iskolákhoz.

Nem hagyjuk, hogy a magyar polgárok igyák meg a levét Orbán káros Európa-ellenes uszító politikájának. Nem hagyjuk, hogy a populisták és autokraták belülről verjék szét az Európai Uniót. Nem hagyjuk, hogy Orbán kivezesse hazánkat otthonunkból, Európából és a nyugati demokráciák közösségéből!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2022. október 24. 22:22
Berg, neked ez nem hazád hanem munkaterületed. A nejeddel együtt zsákmányszerzésre használjátok az országot.
Unknown
2022. október 24. 22:21
Berg, neked ez nem hazád hanem munkaterületed. A nejeddel együtt zsákmányszerzésre használjátok az országot.
amca
2022. október 21. 21:13
Volt 1 zsidó doki haverom. Az mondta az ilyen Berg félékre: Látod ,ilyen ostoba,senki, zsidók ,miatt haragszanak ránk,rendes zsidókra.
olvass
2022. október 21. 17:06
"Nem hagyjuk, hogy Orbán kivezesse hazánkat otthonunkból" Melyik hazátokat, melyik otthonotokból ??? - te rohadék !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!