Szoboszlai egy dologban kiemelkedik a Liverpool játékosai közül, de nem biztos, hogy ebben szeretne (VIDEÓ)

2024. augusztus 18. 13:19

Persze lehet, hogy Salah oly sok más mellett ebben is versenyre kelne vele.

2024. augusztus 18. 13:19

Nyitókép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

A Nemzeti Sport vette észre Liverpool labdarúgóinak legfrissebb videóját, amelyben a Google új telefonját passzolgatják egymásnak burkoltan utalva arra, hogy ki lesz a következő alany. Szoboszlai Trent Alexander-Arnoldtól kapta a telefont, de jó barátja a képességei helyett testi adottságait említve utalt a magyar játékosra, aki szerinte a legszőrösebb labdarúgó a Liverpool együttesében (persze lehet, hogy ezt Mo Salah vitatná, de legalább van egy újabb dolog a sakk, a mezeladások és a futás mellett, amiben versenyezhetnek)
Íme:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deniel
2024. augusztus 18. 18:58
szerintem nem abban kellene versenyezni hogy ki a szőrösebb ha nem ki a gólvágó .. sajnos egyik sem salat kiismerték már szobónak köze sincs a gólhoz..
sandoratilla
2024. augusztus 18. 16:26
A Kaliforgia nevû sorozatban a S03E12-ben van egy rész amikor Hank beszélget Mia-val. A csaj azt mondja Hank-nek: - Amúgy tudod nem túl jó érzés híresnek lenni a nagy semmiért....
szintetikus
2024. augusztus 18. 15:57
Szobi, gyere át felcsútra! A gyrosos is közel van, tetováló szalon is akad.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. augusztus 18. 14:46
Az ilyen hírekkel kit lehet szórakoztatni? Látszólag senkit. Van egy érzésem, hogy hamarosan a foci helyett az OnlyFans-en fog sztárkodni Dominique Cuvet néven, és itt majd a mandiner kromoszómahibás szerkesztősége és olvasóközönsége ujjazhatja magát a szőrös testére! 🦍 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!