Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Modric berágott, és faképnél hagyta az újságírókat (VIDEÓ)

2024. június 21. 10:19

A horvát világklasszis dühösen távozott az interjúzónából.

2024. június 21. 10:19

Fotó: YouTube-videó/képmentés

Nem a horvátokról szól az idei labdarúgó Európa-bajnokság: déli szomszédainkat előbb játszi könnyedséggel intézte el a spanyol válogatott, majd szerény döntetlent játszottak Albániával, így mindössze egyetlen ponttal szerénykednek a B-csoport utolsó helyén.

Ezt is ajánljuk a témában

A legutóbbi két világbajnokságon egyaránt dobogós csapat ezúttal árnyéka korábbi önmagának, így óriási formajavulásra lesz szüksége a gárdának a hétfői, olaszok elleni sorsdöntő találkozóig. A csoportmeccsek zárófordulóját követően Horvátországnak csak győzelem esetén van esélye a továbbjutásra.

A kudarcok ellenére az együttes rutinos világsztárja, Luka Modric perceken keresztül állta a horvát újságírók kérdéseit a hamburgi vegyes zónában, a végén azonban elszakadt a cérna a BL-győztes sztárnál.

Amikor az egyik riporter arra volt kíváncsi, hogy mennyire érzik a veteránok Zlatko Dalic szövetségi kapitány bizalmát a fiatalokkal szemben, a Real Madrid frusztrált középpályása, aki a lehetséges 180 percből 155-öt a pályán töltött, egy grimasz kíséretében nemes egyszerűséggel otthagyta az interjúzónát.

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budzsak
2024. június 21. 14:55
Megnéztem a videót - beszélek horvátul. Modric teljesen normálisan válaszolt a kérdésekre. A végén a spanyol nyelvű kérdés miatt ment el. index.hr/sport/clanak/evo-zasto-se-modric-naljutio-na-pitanje-spanjolskog-novinara-i-otisao/2575364.aspx
KK75
2024. június 21. 11:48
Ilyen a mai társadalom, végtelenül önző, egoista, de másokat folyamatosan zsűriző, pellengérre állító okoskodó, manipulatív alaphalmaz. Mindig más nevében becsületesek, de ha magukról van szó, rögtön más a becsület mérce, meg azt máshogy kell értelmezni (relativizmus). Több generációs adóelkerülők, de mindig tudják, hogy más hogyan fizessen helyettük és a közöst hogyan költsék el. Mindig más f...val verik a csalánt. Hősök más nevében, de maguk egy csepp kockázatot vagy áldozatot nem vállalnak. Piaci alapról rizsáznak, de közben ott élősködnek, ahol tudnak, nem értéket teremtenek, hanem azt csak szívesen elszámolják, elrisztelik, a valós munkát másokkal végeztetik. Álszent, lusta, képmutató, egoista alaphalmazt eredményeznek a nagy liberális demokráciák, az újságírók pedig csak egy lenyomatai ennek.
2024. június 21. 11:24 Szerkesztve
A média munkások többségére az a jellemző hogy aki éppen fent van és fosnak tőle annak alákérdeznek, akiről pedig úgy vélik leszállóágba került, ott aztán eljátsszák a kemény, tényfeltárót, silány egy banda, csak megsüvegelni tudom azt aki szóba sem áll velük.
westend
2024. június 21. 11:17
Modric mellett vagyok abszolút, a firkászok túldimenzionálják a saját szerepüket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!