Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Csoboth Kevin győztes gólja a Holdról is látszik, de inkább nézze meg itt a Mandineren! (VIDEÓ)

2024. június 23. 23:07

A skótok ellen az utolsó utáni pillanatban szerzett gól győzelmet jelentett, de továbbjutást érhet! NYILATKOZATTAL FRISSÍTVE

2024. június 23. 23:07
Stuttgart, 2024. június 23.
Csoboth Kevin ünnepli gólját a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkõzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyõzte Skóciát, ezzel megõrizte esélyét a nyolcaddöntõbe jutásra.

Nyitókép: M4 Sport 

A magyar labdarúgó-válogatott nagyon kemény mérkőzést vívott Skócia ellen vasárnap este és Csoboth Kevin 100. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert, ami ezt jelenti, hogy a többi csoport eredményének függvényében megmaradt az esélye, hogy továbbjutunk a csoportból.

Mint kiderült egyébként, ez az Európa-bajnokságok történetének rendes játékidőben legkésőbb sületett gólja. 

Azért döntött a bíró 10 perc hosszabbítás mellett, mert Varga Barnabást sajnálatos sérülését követően percekig ápolták a pályán – információink szerint a támadó eszméleténél van, kórházban ápolják jelenleg, az állapota stabil. A magyar válogatott a meccs végén mindent beleadva kockáztatott, és egy skót szöglet utáni gyors kontránál Csoboth kipasszolta Sallaihoz a szélre, aki szinte az alapvonalig levitte a labdát, majd középre passzolt. 

A labdába sem a kapu előtt lévő Szoboszlai, sem a skót hátvédek nem tudtak beleérni, ám a túloldalon a második hullámban érkező Csoboth Kevin védhetetlenül tekert a kapu jobb oldalába. 

Az a játékos döntötte el a meccset, aki majdnem nem is került be a magyar labdarúgó-válogatott Eb-keretébe. 

Nehéz bármit is mondanom. Ha egy percben el kéne mondanom, nem lenne elég. El is érzékenyültem. Sajnálom, hogy a szüleim ezt élőben nem láthatták, de ők is nézhették a tévében, a legfontosabb a győzelem. A kapufa után bennem volt, hogy miért nem rúgtam be, miért nem passzoltam Dominiknak. Örültem, hogy ezt gólra tudtam váltani, ez egy csapatmunka volt. Köszönjük a szurkolóknak a fantasztikus hangulatot. A mester azt kérte tőlem, hogy területbe kérjem a labdát, és hogy a sebességemet tudjam kamatoztatni, illetve hogy lőjek gól. Nehéz hónapokon voltam túl.”  – értékelt Csoboth Kevin, majd 

a riporter kérdésére válaszolva elmondta, hogy a válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik annyit mondott a végén, hogy „most nyugodtan sírj!”

A gólt időközben törölték az X-ről, de EZEN A LINKEN, vagy az alábbi videón a megtekintés a Youtubeon gombra kattintva megtekinthetik. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2024. június 24. 06:42
Szegény fajkashájinak nem durrant el a fasza a forró szarban, mert nyerünk. Majd túléli. Szép volt fiúk!
Cross Wire
2024. június 24. 06:05
Oké, a Főni szájából elsőre poénos volt, de mostanra elcsépelt és unalmas. Nem kellene ez az erőltetett, odakacsintós jópofizás. Nyert a csapat, kínkeservesen.. a becsületükért küzdöttek.. de az EB-hez ez a teljesítmény kevés. Lehet csomagolni. Majd legközelebb..
Oszodibeszed
2024. június 24. 05:40
Nagyon szép gól volt; bravó, fiúk!
2024. június 24. 05:20 Szerkesztve
cccbasatu 2024. június 24. 05:07 Ha Szoboszlai karrierféltésből lapított a válogatott játékosaként, akkorv akarodjon el a fenébe, mondjon le az állampolgárságáról is, mert akkor egy szeralak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!