Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

A stuttgarti klinika most mindent elárult Varga Barnabás állapotáról

2024. június 25. 21:32

Az is kiderült, hogy a magyar játékos várhatóan mikor hagyhatja el a kórházat.

2024. június 25. 21:32
null

Nyitókép: Instagram

A Stuttgarter Nachrichten is beszámolt arról, hogy Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta a stuttgarti klinikán Varga Barnabást. A lap azt is közölte, hogy a magyar csatár már mosolygott, és ha minden a tervek szerint alakul szerdán elhagyhatja a kórházat – szúrta ki a Metropol.

Varga Barnabás magyar válogatott labdarúgó jelenleg a stuttgarti kórházban fekszik.

Arccsonttörést szenvedett csapata Skócia elleni, vasárnapi, stuttgarti mérkőzésén. Ezt követően a stuttgarti kórházba szállították. A sürgősségi osztályon történő első ellátást követően hétfőn megműtötték a Klinikum Stuttgartban. A stuttgarti kórház száj- és állcsont- és állcsontsebészeti klinikája nagy tapasztalattal rendelkezik az ilyen műtétek terén. Profi labdarúgók, például Christian Gentner (akkori VfB Stuttgart-játékos) is itt részesült kezelésben súlyos arcsérülése után.

Varga műtétje komplikációk nélkül zajlott.

A játékost ma meglátogatta magyar válogatott küldöttsége. Varga Barnabás és látogatói többször is köszönetet mondtak a Prof. Dr. Benedicta Beck-Broichsitter vezetésével működő Száj- és Állcsont- és Arcsebészeti Klinika munkatársainak a gyors és szakszerű ellátásért.

Varga Barnabás várhatóan szerdán hagyhatja el a kórházat.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki” – írja a klinika Instagram-oldala.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2024. június 26. 00:23
Na akkor ez a barna örülhet, hogy kint történt vele ez és nem a fidesz általa támogatott kórházakban kell feküdnie. Bár nem érdemelne többet ez a bohóc. 😄
salátás
2024. június 25. 23:53
Skótgecit valakik ugye megverik?
blanconegro
2024. június 25. 22:39
De jó kép... 😊😊😊
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!