Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A földről segítették fel a járókelők a hullarészeg BL-győztes focistát (VIDEÓ)

2024. július 03. 06:09

Az Internazionale, az AC Milan és a Manchester City korábbi sztárja szombat este egy szórakozóhelyen italozott, egymás után döntve le az alkoholos italokat, míg végül már alig tudott lábra állni.

2024. július 03. 06:09
FC Internazionale v Manchester City FC - UEFA Champions League Final 2022/23

Nyitókép: Robbie Jay Barratt - AMA / Getty Images

 

Alig néhány órával azután, hogy az olasz válogatott búcsút mondott a 2024-es labdarúgó-Eb-nek, Mario Balotelli egykori válogatott játékos barátai társaságában alaposan felöntött a garatra és sikerült kellemetlen helyzetbe sodornia magát, ugyanis az egykor jobb napokat is látott játékos részeg csetlés-botlásairól készült videók már be is járték az internetet – írta meg az Index.

Balotelli, aki az olasz válogatott kiesésekor éppen nyaralását töltötte, így nem kerülhette el a kíváncsiskodók figyelmét, akik le is filmezték a híres focistát. A felvételen az látható, hogy egy üdülőhely egyik utcájában a játékos másodpercekig képtelen megállni a saját lábán, később pedig az egyik járókelő próbálja őt felsegíteni a földről. Az eseményről több forrás is beszámolt.

Az eset különösen szomorú, mivel Balotelli a tehetsége alapján még most is beférne az olasz válogatottba, augusztusban tölti be 34. életévét.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fer70
2024. július 03. 11:53
Tényleg nagyobb tehetség volt, mint ami lett belőle, sajnos. Kitartás és akarat nem nagyon volt benne, nem sok mindent kellett tennie a pénzért, a jólétért. Mondjuk a magyar - politikusi - hasonmása - M.P. - is kb. ugyanezt az utat járta, járja be, csak ő még agresszív is mindehhez és erőszakkal viszik ki az adott szórakozóhelyről... Mégsem járja be a világsajtót, hogy Orbán esetleges kihívója, 1,3 millió ember képviselője segg részegen tini lányokkal lejt erotikus táncot, telefont lop, és garázdálkodik. :-( + Az remélem feltűnt, hogy a táncos lábú, részegen dülöngélő Peti lassan 2 hete nem nyilatkozott SEMMILYEN orgánumnak, csak trollkodik a Facebookon + a sajátjainak üzen? Ennyi.
röviden
2024. július 03. 08:18
Balotellihez még akkor se tanácsos közel menni, ha józan. :)
Zsolt75
2024. július 03. 08:06
Ha még be is fosott, jöhet hozzánk ellenzéki ikonnak.
gebsi1
2024. július 03. 07:44
"híres focista"???? hát Olaszországban talán, de azon túl a futottak még kategória...... azt nem értem, hogy miért kellett felsegíteni a földről? Elfért ott ahol volt, majd csak kijózanodik egyszer
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!