Kínos: Himnusz helyett valami egészen mást játszottak le a német szervezők a Németország-Izland meccsen (videó)

2024. január 19. 19:09

Az izlandi játékosokat láthatóan felhúzta az eset, többen a szemöldöküket ráncolták.

2024. január 19. 19:09
null

A házigazda német válogatott elleni középdöntős meccs előtt rossz himnusz kezdtek el lejátszani az izlandiaknak a férfi kézilabda Európa-bajnokságon: az értetlenkedő játékosokat és szurkolóikat vastapssal engesztelte ki a telt házas kölni aréna közönsége, számolt be az m4sport.hu a csütörtök esti, a német precitizásra egyáltalán nem valló incidensről.

Végül a hangosbemondó elnézést kért, majd majdnem egy percnyi kínos csend elteltével felcsendült az igazi izlandi himnusz.

Az izlandi játékosokat láthatóan felhúzta az eset, többen a szemöldöküket ráncolták. Talán ennek is köszönhető, hogy hatalmas elánnal vetették bele magukat a meccsbe, és sokáig tartották magukat a szintén pont nélkül álló németekkel szemben, akik a hajrában 26-24-re húzták be az összecsapást. Így a több világsztárral felálló skandinávok továbbra is csoportutolsók a magyarokat is felvonultató hatosban.

A videót itt nézheti meg.

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota2
2024. január 22. 19:47
Német precizitás??? Az már nagyon-nagyon régen elveszett. 14év német élet után mondom ezt!
blondibarbi
2024. január 21. 09:22
Annyira polkorrektek, hogy a megfelelő himnuszt sem képesek kiválasztani... Egyszer valahol majd "véletlenül" az övék helyett az amerikai vagy valami arab himnuszt kéne bejátszani, hadd örüljenek.
gebsi1
2024. január 20. 18:38
Annak a niggernek ott a kép jobb szélén szerintem tök mindegy volt hogy mit játszanak le himnuszként.....
petya-806
2024. január 20. 07:03
Az a fazon a kép jobb szélén szintén egy echte izlandi vikingivadék, csak egyszer túl közel ment egy vulkánkitöréshez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!