A Ferencváros 0-0-val kezdte a BL-selejtezőt a feröeri bajnok ellen

2023. július 11. 22:45

Jövő hét szerdán hazai pályán kell kiharcolni a továbbjutást.

2023. július 11. 22:45

Ahogy arról a Mandineren is beszámoltunk, a Fradi Kí Klaksvík elleni keddi mérkőzésén a tét a presztízs mellett nem más, mint a pénz. A BL első selejtezőkörében július 11-én, kedden este lépett pályára a magyar bajnok a párharc első mérkőzésén.

Ezt is ajánljuk a témában

A csapat a honlapján arról is beszámolt, hogy a délelőtti edzést követően a megszokottól eltérően, nem egy, hanem két nappal a mérkőzés előtt szállt gépre a csapat, mivel az érkezés meglehetősen képlékeny az északi állomáson. Méghozzá a feröeri időjárás kiszámíthatatlansága miatt, így egyáltalán nem biztos, hogy a repülő elsőre le tud-e szállni az Atlanti-óceán északi részén elhelyezkedő szigetcsoport repülőterén.

A Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott kedden a feröeri KÍ Klaksvík vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának első mérkőzésén.

(MTI/Mandiner)

***



 


 

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. július 12. 11:47
Gondolom felesleges magyarázni bármit is idény eleji formáról, formaidőzítésről, új játékosok beépítéséről meg ilyenekről. A károgók úgyis elvárják a győzelmet, ha pedig nem kapják meg, akkor szét kell verni mindent és újra kezdeni azonnal, máskép(vagy tökugyanúgy). Akkor lehet majd károgni, ha nincs meg a továbbjutás, de akkor meg még kevés is lesz. A visszavágón be kell rúgni a helyzeteket és simán tovább kell sétálni. Nincs itt még semmi látnivaló.
zakar zoltán béla
2023. július 12. 09:05
"Fradi"
benedek77
2023. július 12. 08:41
Nem baj. A cigány elszotyolázgatott, beleöntött egy rakás közpénzt, a jobbágyok meg berúghattak.
Fegyenc8
2023. július 12. 07:57
Akkor megint hiába vásárolta össze a Fradi a C és D kategóriás négereket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!