Almálna
Alma és málna a pálinka alapanyaga. Nagyon élénk illatok, tutti-fruttis, bodzás, mentás, almás aromakészlet és egy kis csalánosság is felfedezhető az illatában. Ízében is ugyanezt az érdekes ízkavalkádot kapjuk, a savak szépek és élénkek az érezhetően tartalmas alapanyag mellett. Arányos, kitűnő egyensúlyú pálinka, ahol mindkét összetevő elég szerepet kap. Az egyik legizgalmasabb tétel a sorban.
Cigánymeggy-pálinka
Illatában elég visszafogott, krémes, meggyes aromák, egy kis tejesség is felfedezhető. Kóstolva, bár rendkívül tartalmas alapanyag, nem túlzóan sűrű, vagy nehézkes, inkább a visszafogottság, az elegancia jellemzi. Szépen megőrzött savak, meggyesség, fűszeresség. Illatban is, ízben is visszafogottság és elegancia.
Szederpálinka
Mentás, kékbogyós illatokkal nyit. A menta az ízében is jól felfedezhető, emellett a szeder sajátos ízvilága, és keleti fűszerekre jellemző ízek vannak benne.
Málnapálinka
Óriási koncentráció illatában, majd kiugrik a pohárból. Természetesen málna, de emellett egy kis aszalt kajszis jelleg is. Vértes Tiborral ugyanazon véleményen voltunk, hogy illatvilágában nagyon hasonlít Taklerék Primarius nevű csúcs merlot-jára, szinte megegyeznek a döbbenetesen intenzív aromakomponensek. Szájban is óriási koncentráció, nagyon érett és határozott ízvilág, kivételesen hosszú lecsengés.
Borpárlat 2008
Heimann Zoltán és Vértes Tibor közös munkája. Alapanyaga egy szekszárdi házasítás, melynek gerince merlot és kadarka. Nagyon vastag, érett megjelenés, szép feltapadással a pohár falára. Intenzív, tömény illatok, karamell, mogyoróvaj, túlérett gyümölcsök, csokoládésság. Szájban száraz, de mégis krémes, olajos, dús ízvilág. Ennek ellenére szép savak, hatalmas test, fűszerek. Utóízében fűszerek fekete csokoládé, karamell.