Orbán Viktort idézte Donald Trump kampánykörútján

2024. augusztus 10. 18:01

A republikánus elnökjelölt emlékeztetett: a magyar kormányfő szerint sem az ukrajnai, sem a gázai háború nem tört volna ki az ő vezetése alatt.

2024. augusztus 10. 18:01

Nyitókép: Natalie BEHRING / AFP

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, egy technikai próbléma miatt át kellett tervezni Donald Trump bozemani kampányeseményét, de a republikánus elnökjelölt végül rendben megérkezett a montanai városba.

Ezt is ajánljuk a témában

Trump a beszédében ismét felidézte Orbán Viktor többször hangoztatott véleményét. A republikánus elnökjelölt emlékeztetett: a magyar kormányfő szerint „a világ jelentősebb konfliktusai rendezése érdekében az amerikaiaknak a republikánus elnökjelöltet kell novemberben megválasztaniuk”. A magyar miniszterelnök ezzel kapcsolatban korábban azt is hozzáfűzte: „sem az ukrajnai, sem a gázai háború nem tört volna ki az ő vezetése alatt.”

Ezt is ajánljuk a témában

Donald Trump szó szerint ezt mondta a magyar kormányfőről: „Orbán Viktor – aki a miniszterelnök, Magyarország vezetője, és mindent nagyon jól tud – szerint bajban van a világ, háborúk vannak mindenütt. Azt mondta, hogy

az Egyesült Államoknak Donald Trumpra van szüksége, és ha az megvan, akkor nem lesznek ezek a problémák.”

***

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nguru
2024. augusztus 11. 10:35
"A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja… a modern XX. század végi liberalizmus" 'Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar." „Nőügyekkel nem foglalkozom.” "Nem lesz tandíj!" "Én sem hazudtam soha az embereknek." Ezt így, szándékosan egymás mellé.... „Magyarországon vannak kipcsakok, sok magyarban van kipcsak vér” „Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk” „Az a politikai rendszer, ami nem hajlandó tárgyalni, nem hajlandó a társadalom megszerveződő erőivel tárgyalni, az csak önmagának tehet szemrehányást később, amikor rálőnek. Csak magának! " Van még pár agyalgása a kolostormalacnak, Trampli válogathat!
Kovács Ubul
2024. augusztus 11. 07:53
Trump csak Kínával akar háborúzni.
Menhetten
2024. augusztus 11. 06:59
Három kulcsállamban megelőzte Trumpot Kamala Harris.. A New York Times által közölt felmérés ugyan a 4 százalékpontos statisztikai hibahatárral azonos előnyt mutat Trumppal szemben, ám beszédes, hogy Biden visszalépése előtt a republikánus elnökjelölt még előnyben volt a választani tudó regisztrált választók megkérdezésével között készült korábbi felmérésben, ám ez az előny az augusztus 5-9 közötti felmérésben eltűnt.. A felmérés egy érdekes megállapítása: „az adatok alapján van egy jelentős réteg, amely szerint egyszerre igaz, hogy Trumpnak van tiszta jövőképe az országról és az, hogy nem őszinte.”!
3baljoska61
2024. augusztus 11. 06:33
A két debil egymást dicséri.. Ennyi a történet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!