Új szint: német politikusok kivégzéséről cseverésztek egy népszerű orosz tévéműsorban

2024. július 16. 17:24

Alekszandr Kamkin nem finomkodna az Ukrajnát támogatókkal.

2024. július 16. 17:24
Bundestag

Nyitókép:Kay  Nietfeld/picture alliance via Getty Images

Germanistaként elmondom önöknek, hogy nem a német nép szállítja a fegyvereket, hanem konkrét, név szerint ismert politikusok, és remélem, hogy a jövőbeni SZMERS kivégzési listáin ők feltétlenül szerepelnek majd – jelentette ki egy tévéműsorban Alekszandr Kamkin politológus, az Orosz Tudományos Akadémia kutatója.

Majd úgy folytatta: „Továbbra sem mondanám, hogy Németország egész lakossága ég a vágytól, hogy mindenét feltegye Ukrajna győzelmére. Németországban valóságos boszorkányüldözés folyik azokkal az emberekkel szemben, akik a normális kapcsolatok, a megfelelő párbeszéd folytatását szorgalmazzák”. 

A SZMERS  (oroszul: СМЕРШ) a Vörös Hadsereg három kémelhárító szervezetének ernyőszervezete volt 1942-1946 között. Joszif Sztálin a „СМЕРШ” (SZMERS) nevet az orosz nyelvű Смерть шпиoнам (Smert' shpiónam), Halál a kémekre kifejezés szóösszetételeként alkotta meg. Eredetileg a szovjet hadseregbe beszivárgó német kémek elleni küzdelemre összpontosított, de a szervezet megbízatása hamarosan kibővült: minden felforgató elem felkutatása és felszámolása. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisz09
2024. július 17. 09:45
Innen a békéből nem tudjuk úgy látni a dolgokat, ahogy onnan látják. Nem indirekt a népet hergelik színészek, zenészek által, hogy végezzék el helyettük a piszkos munkát, hanem a kémelhárításukat buzdítja, hogy a népe ellenségének vélt politikust távolítsa el. Csukd be a szemed, és képzeld el, hogy mondjuk spanyol politikusok telepíttetnek nagy hatótávolságú fegyvereket, amiket ránk irányítanak. Ne az előzményekre koncentrálj, hanem csak arra, hogy célkeresztbe akarnak venni egy olyan országból, amivel nem állsz háborúban.
blackorion93
2024. július 17. 07:23
"Németországban valóságos boszorkányüldözés folyik azokkal az emberekkel szemben, akik a normális kapcsolatok, a megfelelő párbeszéd folytatását szorgalmazzák”. Mondja ezt egy olyan országból, ahol azért börtönöztek be egy embert, mert a kislánya az óvódában lerajzolt egy ukrán zászlót :D
Phm045
2024. július 17. 05:22
Nekik is lehet, ha mindenki más is ilyet csinál.
EX_Terminator
2024. július 17. 05:21
Arra meg a képen szereplő bohóc halálosan biztos lehet, hogy a szolgálataim a számára nem eladók. SE TROLLVADÁSZKÉNT SE BIZTONSÁGI ÉS TEST ŐRKÉNT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!