Trump alelnökjelöltje oda ütött, ahol a legjobban fáj a demokratáknak

2024. július 20. 14:11

Joe Biden kognitív képességeiről is írt J.D. Vance.

2024. július 20. 14:11
US Senator J.D. Vance Speaks At The 2024 National Conservatism Conference

Fotó: Zach D Roberts / NurPhoto / NurPhoto via AFP

J.D. Vance, Donald Trump alelnökjelöltje az X-en írt Joe Bidenről és a demokraták felelősségéről. „Ha Joe Bidennek nincs meg a kognitív képessége ahhoz, hogy induljon az újraválasztáson, akkor biztosan nincs meg a kognitív funkciója ahhoz sem, hogy főparancsnok maradjon.

Hogyan érvelhet bármelyik demokrata – aki azt szorgalmazza, hogy lépjen vissza az elnökválasztási versenyből – jóhiszeműen azzal, hogy maradjon az elnöki székben?

– tette fel a kérdést Vance.

A VG arról ír, hogy

amennyiben mégis visszaléptetik Joe Bident, akkor Donald Trump azt tervezi, hogy az elnök előrehozott, korai lemondását fogja követelni. 

Az amerikai sajtóban a napokban kezdett terjedni az a hír, miszerint Biden – párttársai növekvő nyomására – visszaléphet a hét végén a választásokon való részvételtől.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 20. 21:42 Szerkesztve
Ott a pont. Ha visszaléptetik a jelöltségtől, akkor elnöknek sem alkalmas novemberig. Pontosabban, eddig sem volt az. Ezt ismerik el vele.
ügyvéd
2024. július 20. 19:43
Rafkós a csóka, arra játszik, hogy így nem merik visszaléptetni demens bácsit, akit aztán Trump lemos.
nitsahon
2024. július 20. 18:53
Így jártak a DEMAGOGRATÁK ...
Aerion
2024. július 20. 17:45
Telitalálat. Ha nem alkalmas arra, hogy elnökjelölt legyen, hogy lehet alkalmas arra, hogy elnök legyen? Erre nem gondolt a 'demokrata' agytröszt. Mit is gondolnának, helyette inkább buzulnak, mint az ideküldött nagykövetasszony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!