Ritka gusztustalan paródia készült a Trump elleni merényletről (VIDEÓ)

2024. július 16. 09:33

Egy színes bőrű humorista a produkciójába ráadásul még kiskorúakat is bevont.

2024. július 16. 09:33

Nyitókép: Képernyőfotó

Bár már több nap telt el a Donald Trump elleni merénylet óta, a közvéleményt még mindig fokozottan foglalkoztatják a történtek. Az elemzők olyan kérdésekre keresik a választ, hogy a fegyveres támadás milyen hatással lehet az amerikai elnökválasztási kampány további menetére, illetve hogy kinek a felelőssége, hogy mindez bekövetkezhetett.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Tóth Csaba Tibor

Mérce

Idézőjel

Biztosnak látszik, hogy a merénylet a 2024-es elnökválasztás sorsát máris eldöntötte Trump javára.

Míg sokan úgy vélekednek, hogy a szombati események már most eldöntötték a választást, addig mások viccet csinálnak belőle. Erre példa az a videó, amelyet LaTruth, a színes bőrű youtuber is megosztott.

A videón egy férfi látható piros baseball sapkában, – utalva Trump Make America Great Again feliratú fejfedőjére – aki

egy csapat gyerek előtt szónokol.

Majd miután imitálják a lövést, az előadó a pulpitus mögé esik, és a testőröket játszók pedig ketchuppal kezdték kenegetni az arcát.

A paródiát alább tekintheti meg:

@latruth Video shows moment of assassination attempt at Trump rally. #Trump #comedy ♬ original sound - LaTRUTH

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. július 16. 20:26
A gusztustalanságokat maga a Mandiner terjeszti. Lásd ezt a cikket. Ebből él.
2024. július 16. 16:15 Szerkesztve
Aerion 2024. július 16. 14:43 kunfia1 Te valamit nagyon osszezagyválsz, én veletek nem társalgok, kérdezlek, hiszen ti uralkodtok. Úramisten, lemaradt a kérdojel. Oké, dogoljon meg Orbán a családjával együtt, ha mégis volt ilyen? Igen, vagy nem? Semmit nem KELL mellékelnem, az uszítás és a gyerekek háborúval torténo ijesztgetését tobb TV leadta éloben. Ez olyan, mint mikor letagadjátok az Orbán Putyin sajtotájékoztaton hallottakat, mert szerintetek Putyin nem azt mondta, amit fordítottak, nem volt jo a szinkrontolmács.
Aerion
2024. július 16. 14:48
Szóval, a soroshálózat olyan alakokat képes kiállítani a mandinerre 1. akik vitaképtelenek 2. akik tudásnélküliek 3. akik hazudnak 4. akiket ha rajtakapnak a hazugságon, úgy tesznek mintha semmi se történt volna 5. mert fel se fogják se ésszel, se erkölcsiekben, hogy aljasok. Ezeket vásárolják meg, és dolgoztatják őket, mint a rabszolgákat. Olyan ez a társaság, mint a koncentrációs táborok zsidó kápói, mint a gulag szellemi fogyatékos őrei, mint a nyilasból lett ávós ávósból lett háromperhármas, és háromperhármasból lett szíjájé informátor. Egy alja, mocsok szar. Ezért nem tudtok ti elérni Magyarországon semmit.
Aerion
2024. július 16. 14:43
kunfia1 Te valamit nagyon osszezagyválsz, én veletek nem társalgok, kérdezlek, hiszen ti uralkodtok. -------------- Ez esetben hozom a kommented harmadszor is: "Oké, dogoljon meg Orbán a családjával együtt, ha mégis volt ilyen." Ezt írtad, és ez nem egy kérdő mondat, amivel újra csak implikálja az alábbiakat: 1. Mellékelned kellett volna az eset megtörténtét igazoló felvételt. 2. Mi köze van Orbán Viktor családtagjainak ehhez? 3. Milyen összefüggés vezet el Orbán Viktor családtagjainak halálához az általad felvetett tartalom kapcsán? 4. Magyarázd meg, hogy illeszkedik a feltételes mód a fogalmazásodban az értékrendedbe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!