Macskák

2024. szeptember 12. 07:42

Taylor Swift a Harris-Walz duóra fog szavazni. Az üzenethez mellékelt fotón a macskájával pózolt, a bejegyzését pedig „Egy gyermektelen macskás nő” szignóval zárta.

2024. szeptember 12. 07:42
Mosolygó Miklós
Mosolygó Miklós
Népszava

„Mialatt Trump a macskákkal volt elfoglalva, Harrisnek sikerült eltáncolnia a még formálódó programját ért kritikák elől és erőt gyűjteni az ellentámadásra. Trumpnak percekig magyarázkodnia kellett olyan évekkel ezelőtti döntések miatt, mint a pandémia félrekezelése, a 2021. január 6-án kirobbant erőszak felelőtlen provokálása, vagy a tálib vezetőkkel Camp Davidben tartott csúcstalálkozó. Ez ügyes húzás volt különösen annak fényében, hogy a Biden-adminisztráció talán legnagyobb kudarca éppen a dicstelen afganisztáni csapatkivonás volt. Ezek után az abortuszjogok sulykolása már gyerekjáték volt Harris számára, aki hitelesen tudta támadni a Trump által „jobbra tolt” Legfelsőbb Bíróság reprodukciós jogokat korlátozó ítéletét. A vita után a 250 millió Instagram követővel rendelkező megasztár, Taylor Swift bejelentette: novemberben a Harris-Walz duóra fog szavazni. Az üzenethez mellékelt fotón a macskájával pózol, a bejegyzését pedig „Egy gyermektelen macskás nő” szignóval zárta. ”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iurbanyi
2024. szeptember 13. 18:08
Ha az anyja is ilyen degenerált lett volna, akkor ő pl. meg sem születik. Erre nem gondol esetleg??
survivor
2024. szeptember 13. 10:15
Mér' ? Ő Vera ?😄😱
altercat1
2024. szeptember 13. 07:47 Szerkesztve
//crazyshit.com/cnt/pics/177039-save-the-pussy Bírom a hisztispicsa és az okos, higgadt cicus párbeszédeit... A nő: - I’m voting for Kamala! (Kamalára szavazó vagyok!) A cica: I don’t want to be Haitian barbecue, Karen! (Nem akarok Haiti-i sült lenni, Karen!) ----------- Harris felerészben Haiti-i, vannak fent főzős videói. A barbecue elősütött hús. (És lásd az autógumiba „csomagolt” szerencsétleneket égni ott.) A Karen a szlengben középkorú háklis fehér nő.
tapir32
2024. szeptember 13. 06:12
Taylor Swift felelőtlen! Nem szabadna hagyni, hogy a népszerűségét politikai célokra használhassa fel valaki, aki nem politikus. Taylor Swift gyermektelenül, a macskájával képzeli el a jövőjét. Ez az ő jövője, ez az ő szánalmas magánügye. Egyáltalán nem követendő példa! Az eszesebbje szebb jövőt szeretne és Tumpra szavaz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!