Magyar Péter az üresség messiása, a megbízói szolgája

2024. szeptember 13. 13:34

Képtelen önállóan cselekedni. Várja a parancsot.

2024. szeptember 13. 13:34
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

„Az üresség messiása. Nincs gondolat, nincs teljesítmény. Csak locsogás és végrehajtás. Akinek nincsen gondolata, az rab. Képtelen önállóan cselekedni. Várja a parancsot. Ennyit tud csinálni. Magyar Péter az üresség messiása, a megbízói szolgája.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. szeptember 17. 06:40
Z. "Skywalker_bp 2024. szeptember 14. 07:18 Akinek a Bese Gergô ügy eddig nem volt elég erôs, az nézze meg a Válasz Online újságíróinak kerekasztal beszélgetését a cikk közreadásának okairól. Itt további részleteket ismerhetünk meg Bese Gergô Atya meleg szexpartijairól, ahol a résztvevôk többségében férfi prostituáltak voltak. 🤣🤣🤣 Ez kész. Ha ezt könyvben olvasom, átlapozom. Annyira erôltetett. És tessék. 🤣🤣🤣 Férfi prostituáltak. Erre mondhatjuk akkor azt, hogy elkúrta. A perselypénzt 🐷🐷🐷🙈🙈🙈😝😝😝" Ízisz Skywalker_bp 2024. szeptember 17. 06:39 Z. Érdekes mennyire az érdeklődésed középpontjában van a buzulás... Feltűnő módon vonz a téma!!! Én megértem, ha te is közülük való vagy... Nem gond, amíg a gyerekeket békén hagyjátok!!!!!!!! 💯❗🖕
Csubszi
2024. szeptember 14. 23:03
USA szánalmas bohócai itt kommentelnek, ettől elélveznek! Új segg jelent meg a baloldal egén- na most azt nyalják! Fujj!
Csubszi
2024. szeptember 14. 23:00
Az árulást szeretik, az árulókat nem. Úgyhogy, tudod Petike, mi a sorsod, ugye?
Lajoss
2024. szeptember 14. 10:20
Dani,szia,mizújs kihevertétek már Bese atya történetét? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!