Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Orbán Viktor reagált a konvoját ért halálos balesetre

2024. június 25. 06:10

Kedden a magyar miniszterelnök hivatalos levélben reagált az eseményekre.

2024. június 25. 06:10
null

Nyitókép forrása: A WELT Nachrichtensender Youtube-oldala

Ahogy lapunk korábban megírta, Orbán Viktor miniszterelnök konvoját súlyos baleset érte miközben épp a stuttgarti repülőtérre tartottak, mikor az egyik rendőr összeütközött egy autóval. A balesetben egy rendőr életét vesztette, egy másik pedig súlyosan megsérült. Kedden a magyar miniszterelnök hivatalos levélben reagált az eseményekre – írta meg az Index.

Orbán Viktor miniszterelnök kondoleáló levelet küldött Olaf Scholz német kancellárnak és a stuttgarti rendőrfőnöknek

 – tájékoztatta a portált Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. 

A magyar miniszterelnök együttérzését és megrendülését fejezte ki a tragikus balesetet kapcsán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 25. 12:59 Szerkesztve
A CIA állhat az ilyen "véletlen balesetek" mögött, és ez nem az elsö eset, már Erdélyben is történt hasonló. Próbálkoznak, majd az 5-6. próbálkozás sikerül, gondolják. A CIA sokat fejlödött, ma már úgy dolgoznak, hogy mindenki gyanus, csak ök nem. Orbánt nagyon felelötlennek tartom, azt hiszi, hogy nincs veszélyben, eközben óriási veszélyben van. A CIA a leggonoszabb sátánokból áll, nekik egy emberélet annyi, mint egy szúnyog lecsapása, igazi szörnyetegek. Arról nem is beszélve, hogy hazai áruló cinkosokat bármikor be tudnak szervezni, ha kell.
Palatin
2024. június 25. 12:47
Feltehetöen egy félresikerült terrorcselekményröl lehet szó, ezt persze el fogják kenni ORBÀN VÉDELMÉT DRASZTIKUSAN MEG KELL ERÖSÌTENI. A FICO ELLENI MERÈNYLET IS KIMONDOTTAN EGY BÉKEPÁRTI POLITIKUS ELLENI, TERVEZETT TÁMADÁS LEHETETT A háborúellenes, békét akaró európai vezetöket bizonyos erök likvidálni akarják, hogy teljesen szabad kezet kapjanak Európa és Oroszország összeugratásához. Az USA végleg le akar számolni az oroszokkal, de az európai hadszintéren, hogy Amerikát megóvja a pusztulástól Ezzel az USA két legyet ütne egy csapásra, két riválisát, - Európát és Oroszországot -, kikapcsolná, és igy Kinával szemben óriási fölényre tenne szert. Ez a céljuk, igy elképzelhetö, hogy mindent hajlandók bevetni. Ezekhez a diverzáns akciókhoz belsö, szunnyadó, potenciális merénylöket bérelnek fel, akik nem ismertek. Így akarják a gyanút egy random merénylöre irányítani. Ilyen potenciálisan beszervezhetö elemekkel tele van Magyarország is, a baloldali libsi pártokban szinte nyüzsögnek.
Ehetős Odó
2024. június 25. 09:39 Szerkesztve
Álmos Tárkányos idiótának: Már vártam, hogy mikor ugrik elő a bokorból egy agyhalott libsi balfasz, hogy a Zórbán vót a hibás…!
békalepcse2.0
2024. június 25. 09:08
Magam reszéről hasonló helyzetben a családnak szóló személyes együttérzés kinyilbvánítását sem hagytam volna le a levél végéről. Vagy eleve nekik külön küldtem volna üzenetet. Részvétem az elhunyt családjának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!