Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország

Meghalt az Orbán Viktort kísérő motoros konvoj egyik rendőre Stuttgartban (VIDEÓ)

2024. június 24. 19:34

Egy rendőr meghalt, egy másik pedig súlyosan megsérült.

2024. június 24. 19:34

Nyitókép: YouTube

A Bild beszámolója szerint súlyos balesetet történt a magyar miniszterelnöki konvojban: a stuttgarti repülőtérre tartva Orbán Viktor kísérete összeütközött egy autóval.

Egy rendőr meghalt, egy másik pedig súlyosan megsérült.

A baleset 11 óra 15 perc körül történt a stuttgarti Degerloch városrészben lévő Albplatzon, amikor egy 69 éves nő a BMW-jével nekiment az egyik motorosrendőrnek. A 61 éves egyenruhás – aki a magyar miniszterelnököt kísérte – az ütközést követően életét vesztette.

Orbán Viktor vasárnap este a stuttgarti MHP Arénában nézte végig a magyar válogatott Skócia elleni győzelmét. Hétfőn délben indult Budapestre, a baleset mintegy nyolc kilométerrel a repülőtérre érkezése előtt történt – írja a Bild.

 

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:04
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­ ­­s­­­z­e­­x­­­i­­ ­­­p­­u­­n­­c­i­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
2024. június 25. 07:46 Szerkesztve
Bell & Sebastian 2024. június 24. 20:07 Azt kijelenthetjük, hogy a németek nem vitték túlzásba a biztosítást, ami az adott körülmények között akár érthető is lenne. A másik dolog a hihetetlenül kevés információ, amit a magyar változat még zavarosabbá tett. Alap esetben a konvoj előtt pár perccel megy az előfutó autó, ami itt egy motoros volt valószínűleg, aminek szerepe a keresztező utcákban lévő rendőrök figyelmeztetése a kereszteződés lezárására. Itt az lehetett, hogy az előfutó motoros hangját meghalva a kereszteződében lévő rendőrök megkezdték a lezárást. Az utolsó autónál a jobboldali kereszteződésben lévő rendőr idő előtt levonult, de közben jött a nyanya és ő a zárást feloldani hivatott motorost nekilökte a középen álló kollégájának. A baleset a konvoj után történhetett, mert nincs hír arról, hogy a haladásuk akadályba ütközött volna.
blanconegro
2024. június 25. 06:56
Tárkány Kurva anyád is inkább döglött volna bele a baszásba, aminek egy rakás szar lett a végeredménye.
Tárkány Álmos
2024. június 25. 06:11 Szerkesztve
Bizonyára benne van a miniszterelnöki munkaköri leírásban a külföldi focimeccsre járás kötelessége. Aminek következtében ártatlan emberek halnak meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!