Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Kizárt, hogy a Fidesz az Európai Parlamentben egy ilyen párttal üljön egy frakcióban!

2024. június 20. 14:39

Ennyi.

2024. június 20. 14:39
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

Nyitókép: Deutsch Tamás Facebook-oldala

„Felvették az ECR frakciójába a szélsőségesen magyarellenes román AUR-t.

Kizárt, hogy a Fidesz az Európai Parlamentben egy ilyen párttal üljön egy frakcióban!

Ennyi.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kocsis Máté

Facebook

Idézőjel

Szó sem lehet arról, hogy a Fidesz ilyen párttal üljön egy frakcióban az Európai Parlamentben!

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bodzay
2024. június 21. 17:09
Az európai jobb oldalnak nem sok ideje van áthangolni a politikáját. Talán még nem késő eldönteni, hogy a konzervatív pártok akarják-e azt a bizonyos szuverenitást. Aki akarja, az minden mást ennek rendeljen alá az európai térben. Az AUR találjon ki valami mást a nemzetiségi kártya helyett. Meloni próbálja szélesíteni azt a gazdasági mozgásteret, ami javít a szorongató államadósságon. Deutsch se reagáljon rögtön, esetleg gondolják végig, nem lehet-e valami csereboltot kötni az AUR-ral. Mindenki szeme előtt az lebegjen, hogy baromi nagy erőkkel szemben kell játszani.
nebulo15
2024. június 21. 16:16
Lassan eljön a pillanat amikor a FIDESZ el kell kezdjen gondolkozni az eddigi állandó kontrázó politikáján. Ha nem csinálnának semmit azzal messzebbre jutnának. Nem egy EU-s ország van amelyik ezt teszi, és jól jár a passzív magatartásával. Nagyon űgy tűnik előbb volt, hogy "ne gyertek" és utánna "ó hát ide mi nem, csűnya AUR". Így viszont a dolgok optikája nem igazán nyerő a FIDESZ számára. "Hallgatni arany" mondja a mondás, mint jótanács sem utolsó....
Onurisz
2024. június 21. 10:33
Nem ennyi Tamás, hanem annyi, hogy Meloni mióta kormányfő lett, pozíciószerzésekre, zsarolgatásra használja a Fidesszel való kapcsolatát. Nyilván azért is kialkudott valamit, hogy ne vegye fel a Fideszt a frakciójába. Azt hiszitek, nem látjuk, hogy ez egy tudatos játszma, hogy nem tudták előre, ha a románokat felveszik, akkor a Fidesz nem fog belépni? Ne nézzetek már bennünket ilyen hülyének! Meloninak nem ez az első játszmája, amelyben hátba támadja a Fideszt, miközben szemből mosolyog és barátkozik. A legfájdalmasabb a migrációs játékuk, amikor helybenhagyták, hogy fizessük ki a gatyánkat is, ha nem fogadjuk be a rajtuk keresztül érkező muszlimokat. Egy szavuk nincs a mocskos bírósági ítélet ellen sem.
cccbasatu
2024. június 21. 07:40
Brühühü -brühühü!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!