Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Újra elszundított Joe Biden, amikor nem kellett volna (VIDEÓ)

2024. május 28. 21:45

Rászolgált az álmos Joe becenévre az amerikai elnök.

2024. május 28. 21:45

Nyitókép: Lenin Nolly / NurPhoto via AFP

Elaludt Joe Biden amerikai elnök Lloyd Austin védelmi miniszter beszéde alatt a Washingtonban tartott emlékezet napi (Memorial Day) ünnepségen – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Az esetről készült felvétel bejárta az internetet, és gyorsan több mint 500 ezer megtekintést ért el az X-en. A videóhoz számos felháborodott megjegyzés is érkezett. Az egyik felhasználó a videóra reagálva azt írta: „Ez az ember szégyen ennek a nemzetnek”, míg egy másik dühös kommentelő azt írta: „Remélhetőleg lekerül a hivatalából. Nem akarok még 4 évet...”

Volt, aki pedig csak annyit fűzött hozzá, hogy gusztustalan, hogy a történelem során elesett amerikai katonák megemlékezésén szunyókál az elnök. 

Bidennek nem ez az első esete, hogy nem volt képes megadni a megfelelő tiszteletet elesett honfitársai számára. Emlékezetes, hogy Kabulban az afganisztáni kivonulás során áldozatul esett 13 amerikai katona földi maradványainak hazaérkezésekor a ceremónia közben a karóráján ellenőrizte az időt türelmetlenül. 

Az elnöknek azonban az ébren maradással sem most először gyűlt meg a baja. A 81 éves elnök tavaly Hszi Csin-ping kínai államfő sajtótájékoztatója alatt is elbóbiskolt.

Korábban az Öböl-menti Együttműködési Tanács csúcstalálkozóján is elaludt

De az amerikai elnököt láthatóan COP26 klímacsúcs témái sem izgatták különösebben, hiszen azon a tanácskozáson is szundikált egyet.

Biden alkalmasságával kapcsolatos kételyek pedig egyre nagyobb veszélyt jelentenek az újraválasztására is. Már nemcsak a közvélemény, de közvetlen bizalmasainak körében is egy többen teszik fel a kérdést, hogy vajon alkalmas-e az elnök a világ vezető hatalmának irányítására. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. május 30. 12:16
Az öreg beteg embert nem illik bántani. Nem az ő hibája. Azon tetteiért amiket előtte csinált lehet. Most inkább azokat kell szidni akik ott tartják és még tovább is ott akarják. Amerika szégyenére.
atti64
2024. május 29. 13:57
KURVA ANYÁDERT NEM ROHADSZ OTTHON A FOTELBEN???????????????????????,
add-ide-a-didit
2024. május 29. 13:11
Alvás közben biztosan a csillagok hábrorúja ukrán verzióját álmodta .. Zelike...i'm your daddy..😅
faramuci
2024. május 29. 09:50
Még jó hogy be nem szart......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!