Lapinformáció: ha Trump elnök lesz, Elon Musk beáll mellé tanácsadónak

2024. május 30. 09:56

Az is kiderült, hogy miben segítheti majd a milliárdos a volt amerikai elnököt.

2024. május 30. 09:56

Nyitókép: NICHOLAS KAMM, BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Nem kizárt, hogy Donald Trump tanácsadója lesz Elon Musk, ha a volt amerikai elnök újra megnyeri a novemberi elnökválasztást – írja a The Wall Street Journal.

A lap különböző névtelen forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Trump és Musk az elmúlt időszakban több alkalommal is egyeztettek telefonon,

mert míg Trump igyekszik maga köré befolyásos embereket gyűjteni, addig Musk a politikai elképzeléseit akarja érvényesíteni.

Ha igazak a hírek, akkor majd elsősorban a határvédelem és a gazdaság témájában számíthat Trump egy esetleges második elnöki ciklusában a technológiai vállalkozó véleményére a lap informátorai szerint.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pethoz-2
2024. június 29. 16:44
Amikor két egó találkozik, akkor abból kisűlhet valami jó is!
Reszelő Aladár
2024. május 30. 17:08
Ha Trump nyer, változni fognak a dolgok. A sajtó pedig utálni fogja továbbra is ugyanazokért a dolgokért, amiért Bident imádták.
MyOp
2024. május 30. 12:37
Csilliárdok a Fehér Házban.
Nasi12
2024. május 30. 12:02
Azzal segítené ha leállitaná a Starlinket ukrajnában. Ha Trump ott tényleg gyors tüzszünetet szeretne majd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!