Az elmarasztaló bírósági ítélet után olyan sokan akarták támogatni Trump kampányát, hogy összeomlott az adománygyűjtő oldala

2024. május 31. 12:57

Donald Trump szerint a Biden-adminisztráció által indított „kirakatperek” kontraproduktívak.

2024. május 31. 12:57

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/5nJsK1aRNgGX4MHdA 

Nyitókép: Jeenah Moon/ AFP 

Donald Trump kampányának adománygyűjtő oldala nem sokkal azután omlott össze, hogy egy New York-i esküdtszék 34 vádpontban bűnösnek találta – írja a The Hill.

A volt elnök az X-oldalán a Biden-adminisztrációt vádolta meg azzal, hogy kirakatperekkel próbál leszámolni a politikai ellenfeleivel, majd hozzá tette, hogy mindez kontraproduktív és folytatja a küzdelmet.

Az ítélet után 

olyan sok amerikai volt, aki adományt akart küldeni Trump elnök kampányára, hogy az adománygyűjtő WinRed-oldalak leálltak. 

Trump csapata jelezte, hogy már dolgoznak azon, hogy a weboldal a lehető leghamarabb újra elérhető legyen.

Chris LaCivita, Trump kampánymenedzsere arra kérte a támogatókat, hogy „jelentkezzenek be, és próbálják újra”, ha hibaüzenetet kapnak.

A lap szerint hasonló eset történt tavaly, mikor a Georgia állambeli vádemelés után több millió dollárnyi támogatás érkezett Trump kampányára magánszemélyektől.

Trump egyébként ártatlannak vallotta magát és fellebbez az ítélet ellen.
 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
verkez
2024. június 02. 18:40
Egy esküdtszék. Valahol New Yorkban. Titok, hogy melyik?
5m007h 0p3ra70r
2024. május 31. 16:15
Az lehetett a baj, hogy az egyik kartondoboz szerver eltömődött egy köteg dollárral és bedugult az internet.
5m007h 0p3ra70r
2024. május 31. 16:14
>>mreinstand-2 2024. május 31. 15:44 Tyű, bazdmeg, micsoda seggfejek ezek. Trump egy koszos, köztörvényes bűnöző. Pénzt küldtök neki? Idióták vagytok. << Szerintem nem tudnak magyarul Trump támogatói az usában. De végül is, ahogy jónak látod.
5m007h 0p3ra70r
2024. május 31. 16:12
Hogyan omlott össze? Milyen oldal? Hát nem kartondobozokba gyűjtik az adományokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!