Gulyás Márton szerint a gonosz Fidesz „rendkívül szélsőséges”, „rasszista, uszító” kampányt folytat, „teljesen megalapozatlan” veszélyekkel riogat – jó, akkor nézzük a tényeket!

2024. február 16. 05:31

Ha rasszizmus, ha nem, tény: az illegális migráns nagyobb valószínűséggel erőszakol kiskorúakat (is).

2024. február 16. 05:31
null
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli

Volt itt a minapi, tekintélyes nézettségű Partizán-interjúban egy méltatlanul elsikkadt mondat: Gulyás Márton egyik kérdésében határozott állításként fogalmazta meg, hogy 

a Fidesz 2018-as és 2022-es „rendkívül szélsőséges, rasszista, uszító” választási kampánya „teljesen megalapozatlanul” hivatkozott a „nem fehér bőrszínű” emberek feltételezett veszélyeire

(2022-ből egyébként mintha rémlene egy bizonyos MZP-féle migránsszámláló, de ne tépjük fel a bukott igazikonzervatív messiás okozta sebeket).

Akkor hát lássuk, hogy is állunk pillanatnyilag a tények szintjén ezekkel a „teljesen megalapozatlan”, „feltételezett” veszélyekkel, különös tekintettel a gyermek- és ifjúságvédelemre, valamint a nőjogokra.

Speyer, 2024. február 10.

Tizenöt éves lányt erőszakolt meg a katolikus farsangi mulatságon egy 15 és egy 19 éves szír fiatal, valamint 19 éves, félig német társuk.

Az elkövetők korábban sose fordultak meg a bulit szervező katolikus közösségben, cserébe a rendőrök előtt nem ismeretlenek: különböző testi sértések és vagyon elleni bűncselekmények miatt korábban már többször a látókörükbe kerültek. Most viszont ismét szabadlábon várják az eljárás lefolytatását; az igazságszolgáltatásért felelős miniszter bocsánatkérésének szükségessége ezúttal sem merült fel.

Véletlen egybeesés, hogy a német szövetségi bűnügyi hivatal gyermekek és fiatalok sérelmére elkövetett szexuális bűncselekményekről szóló legfrissebb éves jelentése szerint a népesség 1,11 százalékát kitevő szírek az összes vonatkozó bűncselekménytípus elkövetői között felülreprezentáltak: a nyilvántartásba vett esetek 2,7–3,3 százalékban ők az elkövetők.

Catania, 2024. január 30.

Két egyiptomi fiatal öt másik egyiptomi fiatal közreműködésével erőszakolt meg egy 13 éves lányt este fél nyolckor a városi parkban, lefogva a lány barátját.

Mind a heten a tengeren át érkeztek Olaszországba, kiskorúnak vallva magukat, márpedig Egyiptom hiába minősül biztonságos országnak, kiskorú illegális migránsok oda sem utasíthatók ki. Az eset után nőszervezetek ülősztrájkkal tiltakoztak a prefektúra előtt a városon belüli biztonsági helyzet és az ahhoz kapcsolódó „veszélyes társadalmi, gazdasági és morális lejtmenet” miatt. Abdelilah Mounsabi kulturális mediátor vereségnek nevezte a csoportos nemi erőszakot, rámutatva, hogy a maguk részéről igyekeznek mindent megtenni a szabályok megtanítása és a bevándorlók integrálása érdekében – ami ebben az esetben sajnos nyilvánvalóan nem sikerült.

Statisztikák szerint egyébként Olaszországban a kiskorúak körülbelül egyhetede külföldi, ennek ellenére

az abszolút számokat tekintve is több külföldi „kiskorú” követ el nemi erőszakot, mint ahány olasz;

a rideg tények meglehetősen egybehangzóan arra utalnak, hogy egy bevándorló fiú mintegy nyolcszor nagyobb valószínűséggel lehet veszélyes, mint egy helybéli. Mindeközben a kiskorú olasz elkövetők száma (ha minimálisan is, de) csökken, míg a külföldieké 2019 és 2022 között 41,5 százalékkal nőtt.

Regensburg, 2024. február 8. Miután az eddig békésnek ismert bajor város pályaudvarához közeli katolikus lánygimnázium igazgatója körlevélben kérte a szülőket, hogy napszaktól függetlenül

csak csoportosan és csak jól kivilágított utcákon engedjék közlekedni gyermekeiket, kiderült: a pályaudvar környékén 30 visszaeső bűnöző tunéziai él,

akik eddig 160 bűncselekményt követtek el; kiutasításra azonban még egyetlen esetben sem került sor, mivel okmányaik nincsenek. De természetesen nem állítható, hogy csak a tunéziaiakkal lenne baj: szír, iraki, algériai és csecsen állampolgár is szerepel a regensburgi visszaesők listáján – német viszont egy sem.

Ebben a városban ítélték tavaly felfüggesztett szabadságvesztés mellett antiagressziós tréningre és maximum 0,5 ezrelékes véralkoholszintre

hat nő, köztük 16 éves lányok afgán megerőszakolóját;

az illetőt akkor fogták el, amikor visszatért afganisztáni nyaralásából. Enyhe büntetésének oka, hogy az igazságszolgáltatás szerint jól integrálódott a társadalomba, és csak akkor van vele baj, ha iszik.

Párizs, 2024. február 15. Néhány nappal az után, hogy Lille-ben egy 91 éves nénit erőszakolt meg a saját lakásában egy kiutasított illegális migráns, Párizsban pedig egy 66 éves nő otthonába bejutott harmincas afrikai követett el nemi erőszakot, rendőrségi források megerősítették:

életkortól függetlenül minden nő potenciális préda, „legyen akár 15, akár 30 vagy 90 éves”

– de 102 éves néni is esett már erőszakos migráns áldozatául. A francia belügyminiszter riportereknek elmondta, egyes bűncselekmények esetében bizony mind az elkövetők, mind az áldozatok körében felülreprezentáltak a külföldiek: bár az ország lakosságának szűk 10 százalékát teszik ki, a személy elleni bűncselekmények 50 százalékáért felelősek, és nagyjából felerészben ők is az áldozatok – számos esetben ugyanis migráns erőszakoskodik migránssal.

Nevezhető minden illegális bevándorló aberrált agresszornak? Naná, hogy nem.

Aki azonban nagy nyilvánosság előtt ennek éppoly hamis ellentétét állítja, „alaptalannak” nevezve és ezzel eloszlatva minden jogos óvatosságot, az sajnos ezen a téren pont az elkövetők kezére játszik,

akik számára főnyeremény minden naiv bíró, és pláne minden gyanútlan lány vagy néni. Lásd a most bíróság elé állított 30 éves analfabéta afgán Sefatullah esetét:

úgy erőszakolt meg egy 19 éves alvó lányt a Stuttgartból Ulmba tartó vonaton, hogy 2020 környékén már elítélték gyermekek elleni szexuális bűncselekmények miatt.

Hiába bizonyult visszaesőnek, 2022-ben minden érdemi nyomon követés nélkül szabadon engedték – milyen veszélyt jelenthet a társadalomra, ugyan már, ne legyünk rasszisták.

(Nyitókép: YouTube-képernyőfotó)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robipecs-uj
2024. február 21. 20:58 Szerkesztve
..
zavulon
2024. február 21. 07:23
Fidesz 2018-as és 2022-es választási kampánya nem volt szélsőséges, nem volt rasszista, nem uszított, teljesen megalapozottan hivatkozott a migráció veszélyeire. Így jártál Marci!
Reszelő Aladár
2024. február 19. 09:51
Ezek mind elszigetelt esetek, amelyeket mind-mind egy szexuális vészhelyzet idézett elő. Majd ha tömegessé válik, akkor felháborodnak az áldozatok felelőtlenségén. Különben is az lmbbbq tagjai nem követnek el ilyet, úgyhogy az ügy lezárva.
tapir32
2024. február 16. 12:17
Pedofilok gyűjtőhelye minden gyermekekkel foglalkozó pálya! Pedagógusok elsősorban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!