Az éj leple alatt rombolták le Zelenszkij szülővárosát az orosz rakéták

2024. szeptember 21. 13:44

Több halálos áldozatot is követelt a rakétatámadás.

2024. szeptember 21. 13:44

Fotó: Ukrainian Presidency / Handout / ANADOLU / Anadolu via AFP

„Újabb terrortámadás az oroszok részéről. Továbbra is folytatjuk a város lakóövezetét ért rakétatámadás következményeinek felszámolását. Minden mentő-, közmű- és egészségügyi szolgálat részt vesz a munkában” – mondta Olekszandr Vilkul, a város védelmi tanácsának vezetője az Unian beszámolója szerint, miután az oroszok rakétatámadást indítottak Krivij Rih városának lakott területe ellen.

A beszámolók szerint legkevesebb három ember életét vesztette.

„Újabb szörnyű ellenséges támadás Krivij Rih ellen. Az éjszaka közepén, amikor a város aludt. Már 3 halottról tudunk, köztük egy gyermekről. Őszinte részvétünk a családoknak. Vannak sebesültek is. Családi házak is megrongálódtak” – fogalmazott a Dnyipropetrovszki Területi Katonai Közigazgatás vezetője, Szerhij Liszak.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 16:04
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­­k­­­e­l­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­e­x­­­i­­­ ­­p­­u­­n­c­­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
iphone-13
2024. szeptember 21. 16:03
ezt a mocskot kellene likvidálni
europész
2024. szeptember 21. 15:42
Elobb utobb a zongoristat is likvidaljak. A mandatuma mar majusban lejart azota hivatalos diktator.Az usakok most nem reklamalnak.Senki nem valasztotta meg elnok.Az usa babja.Putyin valasztott vezeto. Az nem tetszik a nyugatnak.Vajon miert nem?
Ehetős Odó
2024. szeptember 21. 14:38
Krivoj Rog. Vlagyimir Zelenszkij születési anyakönyvi kivonatában is így áll.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!