Sosem értettem, miért kell elemzőként megszólaltatni nyilvánvaló elmebetegeket

2024. augusztus 19. 19:51

Az ukrán fickó kitalációiban még a belső logika sem stimmel.

2024. augusztus 19. 19:51
Lukoil
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

Nyitókép: NurPhoto via AFP

„Sosem értettem, miért kell elemzőként megszólaltatni nyilvánvaló elmebetegeket. Az ukrán fickó kitalációiban még a belső logika sem stimmel. De azért megkérdezik”. 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soilgyuri
2024. augusztus 20. 21:18
Sosem értettem nyilvánvaló elmebetegeknek miért kell egyáltalán megszólalniuk. Egy normális ember úgy néz ki mint Ambrózy?
Akitlosz
2024. augusztus 20. 15:03
Ha annyira rossz az az elemző, akkor miért reklámozza Ambrózy Áron is? Nem dőlök be ennek, akkor sem kattintok a linkre.
Akitlosz
2024. augusztus 20. 15:01
"Sosem értettem, miért kell elemzőként megszólaltatni nyilvánvaló elmebetegeket" Hoppá tudja. Kattintások és hozzászólások, így forgalom generálásához. Egy normális, tényeket tartalmazó cikkhez nem nagyon van mit hozzászólni. Egy csupán véleményt tartalmazó, megosztó, sőt felháborító cikkhez annál inkább. Ebből él a Mandiner.
nempolitizalok-0
2024. augusztus 20. 11:33
Itt is a 2 leggyakoribb vendég épp a két legalkalmatlanabb, Lendvai és Fodor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!