Zelenszkij felfedte a titkát: ez a terve arra az esetre, ha Trump nyerné az amerikai elnökválasztást

2024. július 16. 11:35

Az ukrán elnök elmondta, hogy egy ilyen forgatókönyv esetében miben bízna.

2024. július 16. 11:35

Nyitókép: SAMUEL CORUM / AFP

Donald Trump korábbi kijelentését, miszerint hamar pontot szeretne tenni az orosz-ukrán háború végére, immár több forrás is megerősítette. A Politico felidézte a The Washington Post áprilisi cikkét, amiben konkrétan leírták, hogy milyen területi engedményeket tehet Oroszország javára Donald Trump, amennyiben újra megválasztják elnöknek. A lap akkor arról számolt be, hogy

Trump állítólag a Donbaszt, valamint a Krímet ajánlotta volna fel Vlagyimir Putyinnak a békéért cserébe.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfőn elmondta, hogy mire számít abban az esetben, ha Donald Trumpot újra megválasztják az Egyesült Államok elnökének – számolt be róla a Politico.

Amennyiben Donald Trump újra elnök lesz, akkor együtt fogunk dolgozni vele. Nem félek ettől”

– mondta az ukrán elnök a kijevi sajtótájékoztatón.

Később Zelenszkij azt is megjegyezte, hogy egy ilyen forgatókönyv esetében miben bízna.

Remélem, hogy ebben az esetben a republikánusok többsége továbbra is támogatná Ukrajnát”

– mondta az ukrán elnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­­s­­z­­­e­­­x­­i­­ ­p­u­­n­c­­­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
GubZol
2024. július 17. 07:35
Ez titok? Elég egyértelmű, ha nem demokrata, hanem republikánus lesz a főnök, akkor azzal kell együttdolgozni a beosztottaknak. Mindegy, melyik politikai irány adja a parancsot. Ha ez eddig titok volt, bárki előtt, akkor tényleg baj van a világgal!
kunfia1
2024. július 16. 16:03
kunfia1lyon-v-2 2024. július 16. 16:03 Az a baj,hogy egy fideszesnek annyira magas, amit leírtam, jelesul, hogy ez egy FELMÉRÉS Ukrajnában, be is linkeltem a forrást. Arra válaszoltam, hogy egy nyugerkomcsi fideszes leírta, hogy az ukik nagy tobbsége lemondana már az országa nagy részérol, és ezt nem igazolta linkkel. Tudom, még most sem érted. Akkor ne gondolkozz Soros, gyyurcsány, Magyar Péter, Brusszel
kunfia1
2024. július 16. 15:57
palika-2020 2024. július 16. 14:13 • Szerkesztve Vajon feltette-e a kérdést bárki is a háború támogatói közül, hogy az esetlegesen orosz teruletre csatolt ukran terület a béke érdekében, hány ember életével egyenlő? Úgy gondolom nem tették fel maguknak ezt a kérdést, mivel gyilkosok, tehát így meghal kb. 1 millió ember, ukrajna megszűnik létezni, mivel orosz es usa kezén lesz, illetve már van. Pár gyilkos vezető és meghal rengeteg fiatal. Mekkora gonoszság és ostobaság kell ehhez? Hogy Jézust idézzem: " Ha a bennetek lévő világosság sötétség, milyen nagy akkor a sötétség?" Neked hány emberéletet érne Magyarország jelenlegi terulete?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!