Az ukránok nem aprózzák el, itt a nagy terv: megtámadnák Oroszországot amerikai fegyverekkel

2024. július 15. 07:35

Oroszország teljes területét támadná Ukrajna, ez az új terv.

2024. július 15. 07:35
BIDEN, Joe; ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Az Ukrajinszka Pravda arról ír, hogy az ukrán elnöki hivatal továbbra is reméli, hogy engedélyt kapnak az Egyesült Államoktól arra, hogy az általuk adományozott fegyverekkel ne csak a határ menti területekre, hanem 

Oroszország mélyén található célpontokra is csapást mérhessenek.

Az elnöki hivatal szerint „a kérdéssel kapcsolatos munka” már jóval a NATO-csúcstalálkozó előtt megkezdődött, és azóta már történt „némi előrelépés.”

Ihor Zsovkva, a hivatal helyettes vezetője elmondta: „Az Egyesült Államokkal különböző szinteken dolgozunk együtt – a védelmi minisztériummal, a Nemzetbiztonsági Tanáccsal, a Fehér Házzal –, ezen az úton haladunk, és reméljük, hogy a közeljövőben megszületik ez a döntés. Szükségünk van rá. De ne spekuláljunk a sajtóban ezzel a nagyon fontos döntéssel kapcsolatban.

 Az ukrán vezetés dolgozik rajta, és meg is fogjuk csinálni.”

Szerinte az Egyesült Államok a múltban minden fontos döntést csendben hozott meg, és ez most is így lesz. Úgy véli, „egyetértés van a felek között”.

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2024. július 16. 00:19
Azta!....és gondolják ezek, hogy Putin majd mindezt higgadtan fogja elfogadni???....Istenem, mivé lett a világ !... Oroszország előre!!!!
templar62
2024. július 15. 20:08
Red alert ( german version / német ) a YouTubeon : " von Pazifik , bis Weisses meer ...." .
Beszélgető
2024. július 15. 17:20
Sietniük kell, mert trump vissza fogja kérni a cuccokat. Azokat is, amiket elsefteltek mexikóba, afrikába, maffia szervezetekhez.
Antifleto
2024. július 15. 17:14
Ukrajna az 1991-es határait szeretné visszaállítani. Csak nehogy tévedjenek egy évet és az 1990-es határokat kapják vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!