Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia

Nem vicc: jön a horrorfilm, amelyben a Micimackó Malackája lesz a főszereplő

2024. május 27. 09:41

Új horrorfilmparódia készül Malackáról, Micimackó cimborájáról, aki hagyományosan egy ártalmatlannak ábrázolt karakter, de most magányos gyilkosként mutatják be.

2024. május 27. 09:41
null

Nyitókép: Képernyőkép/cbr.com

A Micimackó: Vér és méz című alkotás után Malacka is saját horrorfilmet kap, amelyet a Péntek 13 és A texasi láncfűrészes ihletett – olvasható a cbr.com-on. 

Új horrorparódia készül Malackáról, Micimackó cimborájáról, aki hagyományosan egy ártalmatlannak ábrázolt karakter, de most magányos gyilkosként mutatják be. 

Ez az új megközelítés a közismert karakterről, Malackáról, olyan klasszikus slasher filmek elemeit ötvözi, mint a Péntek 13. és A texasi láncfűrészes” – nyilatkozta a filmet készítő csapat. „Nem kíméljük a kiadásokat, hogy hűek maradjunk a műfaj gyakorlati effektusainak gyökereihez, és egy igazán rémálomszerű élményt teremtsünk. Az együttes szereplőgárdával a Malacka készen áll arra, hogy egy kultikus filmmé váljon.

A film készítői a Motel Hell című slasher-filmhez is hasonlították a készülő alkotást, amelyben az egyik gyilkos bizonyos pontokon valóban disznófejet visel. A cselekmény szinopszisa továbbá egy olyan történetet sejtet, amely jól illeszkedne a 70-es és 80-as évek ikonikus slasher-filmjeihez, azzal az különbséggel, hogy a gyilkos egy olyan karakter lesz, aki egy családbarát rajzfilmmalacként ismert. Míg a Micimackó: Vér és méz filmekben más karakterek is szerepelnek, addig a Malacka filmben úgy tűnik, hogy a címszereplő lesz az egyedülálló gyilkos. 

A filmhez előzetes még nem készült, illetve hivatalos bemutató dátum sincsen, de egy plakátot kaptunk már: 

 

 

 

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burdisgarage
2024. május 27. 21:49
Lejártak a jogdíjak, ennyike.
letsgobrandon-2
2024. május 27. 14:30
Látta valaki a Ki vagy Doki új Disney-s Buzinéger verzióját ?
letsgobrandon-2
2024. május 27. 13:59
Mici mackó egy mese libernyák infantilisoknak , meg négyéves gyerekeknek
antal-2
2024. május 27. 12:52
Malacka nem kóser!!!!! Ezért egy vadállatot csinál belőle a zsidaj geci. Előtte a keresztény eledelt szellemi nyomorékként ábrázolta, hogy a kis zsidajok megértsék miért nem szsbsd enniük belőle. Hé, zsidajok! A fosom meg a hányásom kóser! Ingyééééé!!! Csak nektek!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!