Bombariadó miatt kiürítettek egy iskolát Selmecbányán

2024. április 11. 18:13

Az épületek átvizsgálása jelenleg is folyamatban van, drónok segítségével pásztázzák a területet.

2024. április 11. 18:13
null

Nyitókép: Komka Péter/MTI

Egy iskolát kiürítettek a szlovákiai Selmecbányán bombafenyegetés miatt – írta meg az Új Szó. Egy névtelen személy telefonált a rendőrségre, állítva, hogy robbanóanyagot helyezett el az iskolában és a város főterén lévő épületek padlásain. 

A rendőrök és tűzoltók azonnal intézkedtek, kiürítették az iskolát és lezárták az érintett területet. Drónokkal vizsgálták át a területet, de bombát nem találtak, és most rémhírterjesztés miatt indítottak eljárást.

 Az épületek átvizsgálása jelenleg is folyamatban van, drónok segítségével pásztázzák a területet.

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­o­­­k­­­ ­v­­­á­­r­n­­a­k­­­ ­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
auditorium
2024. április 11. 19:43
Már ott is kezdik ezt az őrületet, a félelem stratégiáját (stratégie terroriste, strategia del terrore, Terrorstrategie) ahogy 1968-ban egészen 1977-ig Fr.o, Ném.o. és Ol.o.-ban ? Pedig mennyire reménykedtünk, h. pár közép-európai tagországban még gondolkodnak az emberek SAJÁT eszükkel .
Dunhill67
2024. április 11. 18:38
"Bombariadaó"...aha...az miatt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!