Szánthó Miklós: A harmadik világháború küszöbén állunk, azonnali tűzszünetre van szükség

2024. február 23. 19:51

A Washingtonban megrendezett CPAC konferencián szólalt fel az Alapjogokért Központ vezetője.

2024. február 23. 19:51

Tűzszünetre és békére van szükség, melynek megteremtésére Donald Trump és Orbán Viktor a legalkalmasabb – jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója. 

A Washingtonban megrendezett CPAC konferencián a Központ vezetője arról is beszélt: „a woke szekta a migrációval és a harcias genderőrülettel felvértezve sohasem látott kihívást jelent életmódunkra. 

Az elmúlt időszakban ráadásul a woke ideológiát a brüsszeli bürokraták és az amerikai mélyállam a külpolitika rangjára emelte és háborús uszításra használta.”

„Ez nyilvánvaló és közvetlen biztonsági fenyegetés” – húzta alá Szánthó, aki szerint a globalista wokeizmus a kommunizmus új formája, amely egész civilizációnkra veszélyes. 

Ezt meg kell állítani, a mocsarat le kell csapolni Brüsszelben és Washingtonban is. Pontosan ezért van szükség az antiglobalista erők globális hálózatára, erről szól a CPAC Amerikában és áprilisban Budapesten is 

– tette hozzá.

A konferencián készült videót itt tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Alapjogokért Központ

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2024. február 24. 12:53
Hát, ami azt illeti, a háttérhatalmi maffia minden valószínűség szerint, egy világháborúra készült és véglegesen el akarja dönteni a világuralom kérdését. Ugyanakkor, Oroszország és Kína teljes cselekvőképtelenné tétele nem egyszerű feladat és az atomháború veszélye végzetes tragédiával fenyegeti az emberi társadalmat. Értelemszerűen sokkal üdvözítőbb volna, ha a hatalmi politizálást teljesen elfelejtenénk és minden állam és nép egy abszolút békés kapcsolatrendszerben inkább a bolygó komfortosításán és felvirágoztatásán ügyködne.
Pelso j.
2024. február 24. 06:34
Akitlosz + MCC, Batthyány alapítvány, Polgári Magyarországért Alapítvány, Migráció Kutató Intézet , a sor hosszú.
Akitlosz
2024. február 23. 21:42
Alapjogokért Központ. Nézőpont Intézet XX. Század Intézet XXI. Század Intézet habsburg Intézet Rendszerváltást Kutató Központ Ezekre megy el a magyar adófizetők pénze. Azaz arra, hogy a Fidesz hatalmas kliensrétegét, akik a parlamentbe már nem férnek be, és dolgozni nem akarnak, eltartsák közpénzből.
Tasi János
2024. február 23. 20:39
Kicsit le vagyunk maradva. Trump már nem azt mondja, illetve olvassa a Biden féle súgógépről, hogy véget vetne a harcoknak. Sőt, trump már elsőszámú háborús kutyává lépett elő! Már utalást tett Venezuela megtámadására IS! Hogy miért? Megmondta, nem kertelt. Mer el akarja venni az olajukat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!