Ez a Hummer olyan kemény, hogy már kerekei sincsenek (VIDEÓ)

2024. február 12. 20:00

Közúton azért nem érdemes vele közlekedni.

2024. február 12. 20:00

Bár az AM General által gyártott Humvee-t is a hadsereg speciális igényei szerint tervezeték, így terepen szinte az is megállíthatatlan – hacsak nem találkozik egy aknával –, de még ezt is lehet fokozni.

A mattracks vállalat ugyanis hernyótalpakkal szereli fel az ügyfél igényei szerint a járművet. Ahogy a vezess.hu is írja, ez a megoldás bár számos hátránnyal jár, de egy biztos, mindenképpen egyedi kinéztet kölcsönöz a terepjárónak.

A hernyótalpakkal felszerelve akár több méter mély vízen is képes átjutni, és egyéb terepakadályok sem jelentenek neki problémát.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfelvétel

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 06:33
🍓 ️ F­o­­­r­r­ó­­­ l­á­n­­yok sz­­ex­­­et ak­­­ar­n­ak, ba­­­sz­­­d m­­­eg ők­­­et itt 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Welszibard
2024. február 13. 10:29
Erőltetett, izzadságszagú USA viccelődés amerikai zászlóval. Beveszi ezt valaki?
polárüveg
2024. február 13. 09:49
A Jeep a hatvanas években kapható volt ilyen kiegészítéssel. Sőt, farmereknek szántáshoz is ajánlottak függesztéket a normál kerekes változathoz is.
stormy
2024. február 13. 01:36
"hernyótalpakkal" azzal bazdmeg. LÁNCTALP és matrack kb 1960 óta van. kb bármilyen autóra fel lehet szerelni. a hummert mert kivonták/ják már a katonai szolgálatból az usában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik