Bekóricáltak az orosz légtérbe az ukránok, de egyből berezeltek a Szu-35-ösöktől (VIDEÓ)

2023. december 30. 09:15

Gyorsan távoztak is.

2023. december 30. 09:15

Az orosz vadászpilóták munkájáról osztott meg videót az orosz védelmi minisztérium. A RIA Novosztyi beszámolója szerint a Su-35-ös gépek riasztást kaptak, miszerint ellenséges gépek léptek be az orosz légteret. 

A lapnak nyilatkozó pilóta elmondta, hogy „a parancsnoki központ utasításainak megfelelően fedezték a csapásmérő csoportot és támadásba lendültek”. 

Ezt követően az ellenség elhagyta az orosz légteret, sikertelenül befejezve küldetését.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Handout / Russian Defence Ministry / AFP

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. december 31. 10:43
Össze vagytok zavarodva, elmagyarázom. Az ukrán pilóták megelégelve a 22-es csapdája háborút, öngyilkosok akartak lenni. Odarepültek az orosz légtérhez, behatoltak, kihatoltak, puhatoltak... Jött egy álmából felugrasztott orosz ász pilóta, megnézte az ukit, ahogy bukdácsol a levegőben, engedélyt kért megkímélni és hazavezetni. Elkísérte a határig, boldog új évet kívánt egy szárny billegetéssel és visszament pihenni.
Gyurcsany-embere
2023. december 31. 02:55
Már csak ilyen bulvárfost vagytok képesek összehányni, hogy meglegyen a napi fizetett muszkafelszopás? Névtelen senki firkászként biztosan tisztában vagy vele, hogy mi is volt a küldésük azoknak az ukránoknak... ráadásul megtudtuk hogy az orosz pilóták szerencsétlen szarok voltak, ha saját területükön egyiket sem tudták lelőni. Így nézve ez bele sem fog számítani a hóvégi fizutokba.
Dunhill67
2023. december 30. 19:40
"Ezt követően az ellenség elhagyta az orosz légteret, sikertelenül befejezve küldetését."....a ruszki pilótákat azonnal leparancsolni a gépről,fél év kényszermunka Szibériában.....mi az,hogy egy harcban álló két nemzet egyike behatol a másik légterébe és sértetlenül távozik??....ezt most frankón nem poénnak szántam
Latrina
2023. december 30. 17:05
szerintem ezt már a Rogán se várja el tőletek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!