Putyin: Az Ukrajnában burjánzó korrupció mértéke páratlan a világon

2023. november 03. 19:07

Az orosz elnök szerint az Ukrajnának szánt nyugati fegyverszállítmányok egy része az illegális fegyverpiacon keresztül eljutott az afganisztáni tálibokhoz.

2023. november 03. 19:07
null

Ahogy korábban megírtuk, egyre több kritikus hang érkezik a szövetséges államok részéről is az Ukrajnában tapasztalható korrupció miatt. Most az orosz elnök, Vlagyimir Putyin pénteken is beszélt az Ukrajnában tapasztalható korrupcióról az Orosz Közkamara új tagjaival tartott találkozón – írta meg a TASZSZ.

Putyin elmondta, hogy 

bár Oroszországban is folyamatosan küzdenek a korrupció ellen, ugyanakkor ami Ukrajnában tapasztalható ezen a téren, az példátlan a világon.

Az orosz elnök hangsúlyozta, hogy személyes tapasztalatai is vannak ezzel kapcsolatban, amelyeket korábbi ukrán vezetőktől hallott. Egy meglehetősen súlyos állítást is tett, mikor az illegális fegyverkereskedelmen keresztül mondott egy példát az Ukrajnában tapasztalható korrupcióra.

Állítása szerint az Ukrajnának szánt nyugati fegyverszállítmányok egy része az illegális fegyverpiacon keresztül eljutott az afganisztáni tálibokhoz.

Putyin szerint az ukrajnai fegyverek így könnyen eljuthatnak bárhová a világon. A beszédében Putyin hangsúlyozta az Ukrajnában uralkodó korrupció súlyosságát és az ezzel járó veszélyeket.

***


Nyitókép: Grigorij SYSOYEV / POOL / AFP

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zjzj
2023. november 03. 22:07
A mandin kivul ki nem szrja le putler mit mond
Házam Hazája
2023. november 03. 20:59
A zsidó ukrán hadúr segíti-e őshazáját eme csatájában győzelemre vinni? Lemond-e "államférfiságáról" és hazatér-e fegyvert fogni?
bagira002
2023. november 03. 20:19
Drogok az ukrán háborúban . https://www.youtube.com/watch?v=0pXCXG6oTMg
x450x00220x14658450x77xxx
2023. november 03. 20:14
Nincsenek orvosok, bezárják az urológiai fekvőbetegosztályt a szolnoki kórházban https://telex.hu/belfold/2023/11/03/elmentek-az-orvosok-bezarjak-az-urologiai-fekvobetegosztalyt-a-szolnoki-korhazban Ettől nem rettegnek a magyarok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!