A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Már működnek Berlinben az első meleg és leszbikus napköziotthonok, várják a kicsiket!

2023. november 14. 20:21

Ez már nem csupán melegpropaganda, hanem emberkísérlet, amely ellen minden lehetséges fórumon tiltakozni kell, véli az Alapjogokért Központ vezető elemzője.

2023. november 14. 20:21
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

Meleg és leszbikus óvoda nyílt idén Berlinben – számolt be korábban a Bild nyomán a Kronen Zeitung. Mint a tavalyi cikkben írták,  az üzemeltető szerint már a kezdetekkor, előzetesen 60 gyereket regisztráltak a szüleik, akiknek az intézményben előzékenyen megmutatják, milyen melegnek vagy leszbikusnak lenni.

Hoppá, egy pedofil!

A beszámoló szerint a gyerekek szivárványcsaládokból érkeztek, de jönnek a közelben élő, napközire szoruló családokból is.

A kicsiknek döntési lehetőséget biztosítanak, melegek, heteroszexuálisok vagy leszbikusok akarnak lenni. Mindenkit szeretettel várnak. 

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, bár az óvodának helyt adó LMBTQ-tanácsadóközpont fogadtatása látszólag pozitív, az üzemeltető szervezet közel sem mentes a botrányoktól. Az igazgatóságban tavaly őszi lemondásáig ott ült mások mellett a pedofil jogok egyik élharcosa, a csaknem 90 éves Rüdiger Lautmann is. Aztán a botrány hatására kénytelen volt távozni.

Egy másik beszámoló szerint már meg is nyíltak Berlin-Schönebergben az első meleg és leszbikus napköziotthonok, igaz, némi csúszással csak az idén nyáron. De már 93 gyermekről „gondoskodnak”. A koncepció lényeges eleme, hogy a bölcsődéknek meg kell mutatniuk, milyen melegnek vagy leszbikusnak lenni. 

Az oktatóknak emellett LMBTI-nek, azaz leszbikusnak, melegnek, biszexuálisnak, transzszexuálisnak vagy interszexuálisnak kell lenniük,

de mindenképp „nagyon jól kell ismerniük az LMBTI emberek életét”. A cikk szerint a projektet a Berlini Meleg Tanácsadó Szolgálat ügyvezető igazgatója, a hatvanéves Marcel de Groot vezeti. A működés „alapvetően megegyezik a többi bölcsődével, de az LMBTI+ életmódnak egyszerűen egy kicsit jobban láthatónak kellene lennie" – magyarázta Groot.

Ezt is ajánljuk a témában

Elemző: Ez bűncselekménnyel ér fel

Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője a hír kapcsán közölte, a genderőrület a berlini meleg és leszbikus óvoda megnyitásával tetőfokára hág Németországban. Ezzel a gyermekeiket a saját szüleik és az állam, az egészséges fejlődésükben veszélyezteti.

Kisgyermekes apukaként állítom: ez már nem csupán melegpropaganda, hanem emberkísérlet, amely ellen minden lehetséges fórumon tiltakozni kell.

A szexualizálás, kiváltképp a normalitással szembeni szexualizálás erőszakos terjesztése bűncselekménnyel ér fel, hiszen olyan dolgokat erőltetnek vele, amelyet a gyermek nem ért és érdektelen számára. Egy ilyen intézménybe járó gyermekben majd pszichésen is nyomot hagynak az itt látottak, tapasztaltak, és mindez a felnőttkorban üt majd vissza egyéni és társadalmi szinten is. Döbbenetes az a tény is, hogy az óvoda létrehozását kezdeményező, berlini melegtanácsadói testületben egy pedofíliát mentegető férfi is ül. Magyarországon a gyermekvédelmi törvény és a társadalmi elutasítottság miatt az ilyen kezdeményezéseknek ellent tudnánk állni. El a kezekkel a gyermekektől!” – fejtegette.

Nyitókép: Indraneel Chowdhury / NurPhoto / AFP

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2023. november 15. 08:57
"Nicak, nicak itt egy pénisz, had kapom be énisz, énsiz!!! (Locsolóversike, Berlin 2023) - Én mejeg akajok jenni... Fúúúúj hetejó! - Én meg jeszbikusz! - Játtad az ovonéni kukiját? - Pejsze! Én isz huzogathattam...
Zolotarjov
2023. november 15. 08:31
Sándor, József, Benedek..:)
Zolotarjov
2023. november 15. 08:12
Szabadítsátok fel muszlim honfitársaitokat is a homofób iga alól. Mert mi van, ha teszem azt a kis Ahmed a saját neméhez vonzódik? :)
Advocate
2023. november 15. 06:49
Végre! Úgy hiányzott már, mint tanyára a villany!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról