Kárpátaljáról posztolt közösségi oldalán Zelenszkij

2023. augusztus 02. 21:37

Az ukrán elnök fontos szerepet szán a régiónak.

2023. augusztus 02. 21:37
ZELENSZKIJ, Volodimir

Koordinációs, biztonsági és szociális helyzetről tartottak ülést Kárpátalján, amelyen az ukrán elnök is részt vett. Zelenszkij Telegram-csatornáján azt írta, hogy a régió stratégiai határkérdései, a vállalkozások áttelepítése és új munkahelyek teremtése jelentették a találkozó fő témáit.  

Kárpátalja a gazdasági és társadalmi növekedés egyik motorja lesz. 

Hálás vagyok mindenkinek Kárpátalján, aki Ukrajna javáért dolgozik, és segíti győzelmünket – írta bejegyzésében az ukrán elnök. 

Nyitókép: MTI/EPA/Toms Kalnins

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandolini
2023. augusztus 12. 17:28
Mi is!!!!
cinkegolyó
2023. augusztus 05. 14:11
Kárpátalja a gazdasági és társadalmi növekedés egyik motorja lesz. Naná, főleg, hogy a magyar kormánnyal fizettetik ki majd Kárpátalja újjáépítését.
DorsetNaga
2023. augusztus 03. 09:48
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag 2023. augusztus 03. 01:05 Zeli és Joe felvirágoztatják majd, amint Putyin kitakarodik Ukrajnából! ---------------------------------- Putyin csak orosz földön tevékenykedik. Még Harkov és Ogyessza hátra van.
egon samu
2023. augusztus 03. 09:32
Német Rheinmetall fegyvergyárat akarnak oda telepíteni a magyarlakta vidékre. Szuper célpont az oroszoknak és egy csapásra Magyarországot is eltalálnák vele. Mikor tünteti el valaki végre ezt a náci ripacsot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!