Medvegyev: „A lengyel vezetés igazolt idiótákból áll”

2023. július 01. 16:24

Az orosz biztonsági tanács alelnöke arra figyelmeztetett, veszélyes lenne atomfegyvereket állomásoztatni Lengyelországban.

2023. július 01. 16:24
null

Újabb fenyegetést tett közzé Telegram-csatornáján a lengyel kormány számára Dimitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács alelnöke.

„Figyelembe véve azt, hogy a lengyel vezetésben jelenleg csak igazolt idióták kaptak helyet, csak egyet jelenthet az a varsói kérés, hogy helyezzenek el az országban amerikai nukleáris fegyvereket. Azt, hogy ezeket a fegyvereket be is fogják vetni. Ez minden esztelennek tetszeni fog, még akkor is, ha tudjuk, a végleges döntést az óceánon túli szenilis fogja meghozni. De mindennek van hasznos oldala is.

– írta a politikus. Medvegyev arra reagált, hogy pénteken Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök kijelentette, hogy országa csatlakozni kíván a NATO-országok közötti nukleáris csereprogramhoz, tekintettel Oroszország azon szándékára, hogy taktikai nukleáris fegyvereket telepítsen Fehéroroszországba.

***

 

Nyitókép: Yekaterina SHTUKINA / SPUTNIK / AFP

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alena
2023. július 03. 02:56
Lengyelország Nagy nulla,mint Ukrajna is ...partyzzanak együtt
Kivűlálló
2023. július 01. 23:06
"Medvegyev: „A lengyel vezetés igazolt idiótákból áll” Szebben és diplomatikusabban nem is lehetett volna megfogalmazni! :)
hátakkor
2023. július 01. 20:26
Belorusszban a biztonságos!
Justice2
2023. július 01. 20:02
TEEEEEEE, TE KUTYA GECI, TE VESZETT KUTYA, TE 160 CENTI " MAGAS " TÖRPE FASZ LESZOPÓ GECI.....NYALOD A FASISZTA, RUSZKI DIKTATÚRA VALAGÁT...TE SZAROS POFÁJÚ MEDVEGYEV GECI...LÓGNI FOGSZ TE IS HAMAROSAN A PUTYINI FASISZTA, TÖNEGGYILKOS DIKTATÚRÁVAL EGYÜTT!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!