Igen, a demokraták elcsalták a választást – írja a The Federalist

2020. november 06. 13:30

A demokrata párti államok bíróságai is szentesítették a csalást.

2020. november 06. 13:30
null

„E sorok írásakor úgy tűnik, a demokrata pártgépezet igyekszik elcsalni a választásokat Michiganben, Wisconsinban és Pennsylvániában” – kezdi írását John Daniel Davidson a The Federalist című újság hasábjain. „Pennsylvaniában a demokrata párti államminiszter azon tervére támaszkodnak, hogy vita nélkül számolják meg a kései postai küldeményekben érkező szavazatokat úgy, mintha azok a választások napján érkeztek volna – még akkor is, ha nincs rajtuk még postabélyegző sem. 

 

 

Ezt a tervet természetesen a pennsylvaniai Legfelsõbb Bíróság azonnal jóvá is hagyta, arra hivatkozva, hogy a pandémia közepette „méltányos mentesség” szükséges a postai késedelmek kezelésénél. 

Ne feledjük, hogy ez nem csak a választási napon érkező szavazólapokról szól, hanem azokról a szavazólapokról is, amelyek a választás napja után érkeznek, és amelyeken még postabélyegző sincs, tehát nem lehet megmondani, hogy mikor küldték el azokat és azt sem, hogy egyáltalán honnan.”

„Bár igaz, hogy a szavazatszámlálás során tapasztalt hosszú késések részben Michigan, Wisconsin és Pennsylvania állam törvényeinek tudhatók be, amelyek megtiltják a távollevők szavazatainak számolását a választások napja előtt, ez pedig a legtöbb másik államban nem érvényes. Ennek ellenére nagyon gyanúsak a körülmények, ahogyan a távollevők szavazólapjait összeszámolják” – írja a The Federalist. 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr Bubo
2020. november 06. 17:41
az ilyen kaotikus, ellenőrizhetetlen szavazás egy banán köztársaság színvonala
annamanna
2020. november 06. 17:24
Most derül ki, hogy nem létezik ún. "jogállam", mert a "jog" csak halott papír, üres, erőtlen elv, nem tud garantálni semmit - ami a valóság, az semmi egyéb, mint az, hogy az emberek mit tűrnek, tolerálnak, mibe fektetik a bizalmukat. A valóság az, amit az emberek valójában csinálnak. Ha tömegesen megszegik a szabályokat, akkor a szabályok nem fognak tudni visszatámadni. Nem léteznek "jogállami garanciák".
AKissLaci
2020. november 06. 17:15
https://www.youtube.com/watch?v=-2jiZc4uHEc
Józan_ész
2020. november 06. 16:59
Ehhez a hírhez tegyük ezt is hozzá! "Miután tömegével érkeznek a választási csalásról szóló hírek, új értelmet nyert Joe Bidennek egy, a napokban elmondott beszéde. A demokraták elnökjelöltje egy demokrata kampányrendezvényen váratlanul leszögezte, hogy "közösen összehoztuk, azt hiszem, az amerikai politikatörténet legkiterjedtebb, és legbefogadóbb választási csalási szervezetét". Sajnos a Mandiner levágja a következő linket, ezért nem jön be rendesen: "https://www.youtube.com/watch?" kérdőjel utáni rész közvetlenül: "v=MA8a2g6tTp0&feature=emb_logo" ! Aki tudja, hogy kell felrakni ide videót, az tegye fel rendesen. Köszi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!