Rátámadt egy biztonsági őrre egy család, miután figyelmeztette őket a maszk használatára

2021. november 30. 14:53

Egy 43 éves nő, 22 éves fia és 15 éves lánya rátámadt az áruház biztonsági őrére: ököllel ütötték és karmolták.

2021. november 30. 14:53
null

Rátámadt egy nő és két gyereke egy áruházi biztonsági őrre, mert az felhívta a figyelmüket a helyes maszkhasználatra - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.A tájékoztatás szerint az egyik kecskeméti áruház üzletvezetője tett bejelentést hétfőn arról, hogy egy 43 éves nő, 22 éves fia és 15 éves lánya rátámadt az áruház biztonsági őrére: ököllel ütötték és karmolták.

Az alkalmazott előzőleg figyelmeztette a családot arra, hogy az áruház területén viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.    

Dulakodás közben az áruvédelmi kaput is kidöntötték, több százezer forint kárt okozva az üzletnek. A család tagjait gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés, két gyerekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

(MTI)

Fotó: PETER KNEFFEL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TIBUKa48
2021. december 25. 13:23
Ez most akkor a "kerítés" mejik oldala? Kéne egy kifelé vezető út, kiskapu,sülyesztő......
formaegy
2021. december 01. 08:17
Na az már valami, hogy "csak" 3 fő.))) A családfűűű és a ruuukuuunság )))) börtönben, mert különben lettek volna vagy 10-en.))) "Az asszonynak kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés, két gyerekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie." Megfizetik a kárt, és jogot adni a biztonsági őrnek, hogy úgy vágja pofán a verekedő nőt (egyenjogúság van ugye?), és a tetves fiát hogy azt is megbánják, amikor megszülettek! A lány tegye össze a kezét, hogy kiskorú.
vip era
2021. december 01. 05:48
Bevásárolni ment a kiccsalád.
kampman
2021. november 30. 22:52
bidámbidám
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!