Karim Benzema rúgta be a Real Madrid BL-történetének ezredik gólját

2021. november 03. 21:01

A Real Madrid házigazdaként 2-1-re legyőzte az ukrán Sahtar Donyeck csapatát szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

2021. november 03. 21:01
null

A hazaiak mindkét gólját Karim Benzema szerezte Vinícius Júnior átadásából. Az első találat volt a klub történetének ezredik gólja a BL-ben (korábbi nevén BEK-ben). A Real Madrid az első csapat, amely elérte ezt a határt, ráadásul ez volt a klub századik győzelme hazai pályán a legrangosabb európai kupasorozatban. Az olasz bajnokságban 11 forduló után veretlen AC Milan a BL csoportkörében továbbra is nyeretlen, miután odahaza 1-1-es döntetlent játszott az FC Portóval.

(MTI)00

Fotó: Oscar J. Barroso / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP0

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frankie Bunn
2021. november 04. 09:04
Kereszt van még a királyi címer koronáján ?
Locomotive
2021. november 04. 08:41
Igen, az az igazság, hogy Benzemát nem sztárolják túl, igaz, nem is ad rá a magánéletével okot erre (kivéve az erőszakolós történetet, ami mondjuk nagyon gáz), de mindenesetre az egyik legjobb focista a 33 évével. A Lyonban is már kibaszott jól játszott, s eszméletlen gólokat lőtt. Valószínűleg nem tett jót, hogy Ronaldo mellett játszott, mert így árnyékban volt, de most látszik igazán, hogy milyen higgadt, profi, rutinos, de nagyon önzetlen csatár.
cutcopy
2021. november 04. 01:25
Végül is rászolgált..
kozmosz
2021. november 03. 22:42
Jellemző a spanyolokra, hogy ő francia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!