Klaus Iohannis mint egy robot, szítja a gyűlöletet

2020. július 31. 10:25

Az úgynevezett államelnök a politikai semlegességet, az egyenlő távolságot nem tudja megőrizni.

2020. július 31. 10:25
Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

„Olvasom Klaus Iohannis úgynevezett államelnök úgynevezett nyilatkozatát, és enyhén szólva hüledezek.

Mint egy robot, ugyanazt teszi március óta: szítja a gyűlöletet, de a politikai semlegességet, az egyenlő távolságot nem tudja megőrizni.

Egy megrögzött embert látok, akinek a gondolatai, berögződései a kormány nagyszerűségéről szólnak, és arról, hogy mindig más a hibás. Megy a bűnbakkeresés, az ujjal mutogatás másokra, az ellenzékre, a székelyföldi autonómiára – az utóbbira immár másodjára. Mintha rajta kívül mindenki más vírusterjesztő volna, és neki egyedül kellene itt küzdeni a járvánnyal.

Nem olyan államelnököt látok, akinek van terve, elképzelése arról, hogyan lábaljunk ki a mostani egészségügyi és gazdasági válságból. Nem olyan elnököt látok, akinek van bátorsága felelősséget vállalni a kormány intézkedéseiért. Pedig ez az ő kormánya, ezt maga az államelnök szokta állítani...”

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Márkus István
2020. július 31. 22:17
https://www.maszol.ro/index.php/tarsadalom/128369-a-replika-jogan-ferencz-zsombor-az-etv-allasfoglalasarol
Márkus István
2020. július 31. 22:15
https://plakatmagany.transindex.ro/labanino-rafael-orban-viktor-es-a-neppart-kozel-a-veg/?fbclid=IwAR1ppofd8q_1FcsSxP4y_xL2clXfIXYmXcBO6Ao_R2vQOWI5KT9ulxJIFgk
Márkus István
2020. július 31. 22:13
https://plakatmagany.transindex.ro/tag/orban-viktor/
Márkus István
2020. július 31. 22:07
Néhai Verestóy Attilla (RMDSZ szenátor ,és ezredes ) érdekeltségi körébe tartozó nyomdában nyomtatták az MSZP kettős állampolgárság elleni kiadványát https://index.hu/belfold/uzlet1117/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!