Révész Máriusz: Elindul a 1357-es adományvonal és a segitunkegymasnak.hu

2020. március 21. 11:38

Az adományvonalon pénzt, a weboldalon többek között önkéntes munkát és eszközt lehet felajánlani.

2020. március 21. 11:38

Elindul a 1357-es adományvonal és a https://segitunkegymasnak.hu/ weboldal, előbbin pénzt, utóbbin többek között önkéntes munkát, eszközt lehet felajánlani – jelentette be Révész Máriusz, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője szombati, budapesti sajtótájékoztatóján.

Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, az akciócsoport vezetője elmondta: az akciócsoport feladata, hogy segítse az önkéntes kezdeményezések és adományozások koordinációját, felkarolja az országszerte elindított civil mozgalmakat, erre hozták létre a https://segitunkegymasnak.hu/ oldalt.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke arról beszélt, a koronavírus-járvány miatt megváltozik a karitatív munka, szigorodtak a segítségnyújtás, adománygyűjtés szabályai, így például magánszemélyektől nem tudnak fogadni tárgyadományokat, megszűnik a karitatív szervezetek önálló adománygyűjtő vonala és helyét a 1357-es adományvonal veszi át, ahol egy telefonhívás, sms 500 forint támogatást jelent. Elindul az összefogás számlaszáma is: 11711711-22222222.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. március 21. 15:59
Azonnal állítsák elő az Index főszerkesztőjét a hatóságok! A Vadhajtások lebuktatja aljas hazugságukat. A Vadhajtások.hu napok óta követi és leleplezi a rémhírterjesztő cikkeket, ma is elkaptunk egyet. Egy aljasat, egy szándékos bűncselekményt amit az Index követett el. Ezzel szeretnénk segíteni a hatóságok munkáját. Az index ma délelőtt hozott egy cikket, manipulatív, szándékosan félrevezető vezető képpel. Maszkok hevernek az asztalon, ezzel bizonyították volna, hogy lefoglalták a maszkokat. A Vadhajtások szerkesztősége mindent dokumentált, és most ezt be is mutatja. Az Index ezekben a percekben eltüntette a cikkét mindenhonnan, levette a hírfolyamából is. A cikket több mint 6000 ember osztotta, a szándékos hazugságot. Ezt is dokumentálta szerkesztőségünk. Az Index most közzétett egy olyan cikket, hogy a magyar hatóságok cáfolták a szándékos hazugságaikat ismét. A magyargyűlölő magyarhang is átemelte, bűnrészességet vállalva ezzel. Reméljük segíthettünk! https://www.vadhajtasok.hu/2020/03/21/azonnal-allitsak-elo-az-index-foszerkesztojet-a-hatosagok-a-vadhajtasok-lebuktatja-aljas-hazugsagukat/
kunfia
2020. március 21. 15:28
Mire is költötték a vörösiszap tragédiára összegyűlt 2milliárdot? Ha ezek gyűjtenek,akkor az az Orbán családé lesz.Ne adjon senki,max.a szupergazdagok,ezek hazudnak!
BőröndÖdön
2020. március 21. 15:22
Kecskére káposztát. :(
kisgul
2020. március 21. 15:00
Csak az arra fogékonyak kíváncsiak a ballib mantrára, az élet mindig bebizonyítja, hogy hazudni csalni, ők tudnak a legjobban a világon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!