A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Orbán Viktor a keresztények között

2019. szeptember 10. 23:19

Az az Orbán Viktor, akivel személyesen találkozik az ember, nagyon-nagyon más, mint az az Orbán, akit az amerikaiaknak mutogat a média.

2019. szeptember 10. 23:19
Rod Dreher

„Ha eddig csak a nyugati médiából hallott Orbán Viktorról, most azt gondolhatja, hogy ő egy amolyan maffiózó gengszter. De az az Orbán Viktor, akivel személyesen találkozik az ember, nagyon-nagyon más, mint az az Orbán, akit az amerikaiaknak mutogat a média. Orbán – aki jól beszél angolul – energikus, intelligens, vicces, szerény, realista és majdhogynem harcias volt, amikor Magyarország és Magyarország érdekeinek védelméről beszélt. Orbán olyan, amilyennek Trumpot szeretnék látni a legnagyobb rajongói (de Trump nem olyan), és olyan, amilyennek ellenségei gondolják Trumpot (de Trump nem olyan). Ha Donald Trump rendelkezne Orbán képességeivel, a politikai helyzet nagyon-nagyon különböző lenne az Egyesült Államokban – hogy jobb avagy rosszabb, az vérmérséklettől függ. 

Orbán hosszas megjegyzésekkel kezdte a beszélgetést a magyar és az európai politikáról, és a Fidesz szerepéről ezekben. Azt mondta, hogy amikor 2010-ben megválasztották, egy küldetése volt: megmenteni Magyarországot a gazdasági összeomlástól. 2014-es újraválasztási kampányára a gazdaság stabillá vált, második ciklusának küldetését úgy fogalmazta meg: »elmondani, amit gondolok«.

»2014-ben arra jöttem rá, hogy én vagyok az egyetlen szabad ember az európai miniszterelnökök között« – mondta. »Szabad« alatt azt értette, hogy egy erős, egységes parlamenti többség állt a háta mögött. Hozzátette: »a nyugati politikai életben most nem mondhatod azt, amit gondolsz«.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
longobárd
2019. szeptember 11. 17:50
Ja bocs ? Jel nélkúl
Pierre
2019. szeptember 11. 11:39
úgy olvastam: Orbán Viktor kereszténynek öltözött.
Haham
2019. szeptember 11. 09:16
A történelem tele van olyan emberekkel, akik nagy politikusok voltak, de magánemberként patkányok. Vagy fordítva. Megy egyéb verziók. A háború után közvetlenül még az angol SZEB megbízott is azt mondta Rákosiról, hogy "úriember", aki hét nyelven beszél, míg Mindszenty egy merev valaki, aki képtelen változni. Szóval, ez a cikk önmagában semmit sem jelent.
bunko_jobbos
2019. szeptember 11. 08:42
Orbán baromi jó marketinges. (Az eredeti cikkben szerepelt, hogy) meghívta a keresztény újságírókat egy beszélgetésre. Azt hitték, hogy csakilyen protokollfaszság lesz, de kiderült, hogy érdemben beszélgethettek vele úgy 1,5 órát. Viktor tudja, hogy személyesen nagyon le tudja nyűgözni az embereket. A legjobban az tetszett, mikor bedobta, hogy ez a hely (a karm. kolostor) mecset volt régen, úgyhogy mi tudjuk, hogy kitől kell félni. :-)))) A nagy médiacégek ellenében így lehet csak harcolni, egyenként kell meggyőzni a véleményformálókat. Ez a keresztény vonal erős Ámerikában, erre fel lehet ülni. Az viszont szomorú, hogy a hozzászólások nagy része idióta DK-s bérkommentelőktől származik, akik agy nélkül minden állatságot összehordanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról