Lép a nép

2017. november 15. 15:35

A magyarok tudják, hogy a történelem során nagy árakat fizettek a függetlenségükért.

2017. november 15. 15:35
Csizmadia László

„Helmut Kohl kancellár szavaival élve a rászorulóknak úgy kell segítséget nyújtanunk, hogy hazájukban segíthessenek önmagukon. Nézetét egyre több józan politikus teszi magáévá. A magyar kormány igyekszik közvetlen segítséget nyújtani a helyben rászorulóknak. Ezt a legutóbbi alkalommal az ENSZ-nek a kereszténység üldözésével foglalkozó tanácskozása is elismerte, sőt jó példának, követendőnek tekintette. Európa népei nehezményezik, hogy a brüsszeli vezetők nem kívánják meghallgatni a hangjukat. Nyilvánvalóvá vált, hogy a polgárok többsége bevándorlásellenes, ennek eredményeit visszatükrözik az utóbbi időben megtartott parlamenti választások.

Várhatóan egyre több országban lép a nép.

Üzenjük Soros Györgynek és a Clinton-féle alapítványhoz hasonló szervezeteknek: Európa drága kincs, jövője gyermekeinké és unokáinké. Kontinensünkön nem lesz arab tavasz. Európa nem adja fel hídfőállását, de kötelezettségének érzi a barátság és az együttműködés megőrzését az amerikai és ázsiai­ kontinenssel. Soros György csapatainak visszavonulót kell parancsolnunk. Értésükre kell adnunk, hogy a híd túl messze van. A spekulánst és a mögötte állókat a szellemi honvédelem elsődlegesnek tekintett eszközével, a nemzeti konzultáció mentén kinyilvánított elsöprő többségi társadalmi akarattal megállásra fogjuk kényszeríteni.

A magyarok tudják, hogy a történelem során nagy árakat fizettek a függetlenségükért. A pártpreferenciák eltörpülnek azon kijelentés mögött, ami örök érvényű: „A haza minden előtt.””

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. november 15. 21:10
"A magyarok tudják, hogy a történelem során nagy árakat fizettek a függetlenségükért." Mégis újra feladták önként 2004-ben.
Pelso j.
2017. november 15. 19:39
"Várhatóan egyre több országban lép a nép." ja, várhatóan, meg a lázadás éve.... laci, 500 millából meg csak ilyen hablatyra futotta? Persze megértem, ha előzetesen felmérted a célközönség színvonalát.
Mindjárt
2017. november 15. 19:36
Undorító ez a tetves kommunista Csizmadia. A sok szerencsétlen fidesz birka meg úgy követi mint a megváltóját. Nem tudják, nem akarják tudni, hogy milyen mocskosak a bálványaik. Ostoba csürhe.
koronaszepe
2017. november 15. 18:06
Majd ha a töködre lép, rezsimkutya, mert lesz még olyan is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!