Semjén: A Rózsa volt, a Rózsa marad

2011. augusztus 06. 11:03

Cikkünket a Fővárosi Törvényszék 26.P.26.074/2012/14. számú ítéletének megfelelően eltávolítottuk.

2011. augusztus 06. 11:03

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. augusztus 22. 16:31
Semjénről már régót tudjuk, hogy egy szükséges, de megtűrt rossz káder a kormány gépezetében. A JOBBIKról meg tudjuk, hogy meghasonlott önmagával és nincs nekik tovább. Ebbe belerángatják a Mahdinert. Elvtelen tett. 2014-ig még megy a havi fizetés, és aztán? Kapálózás vízbefullákolás közben. Aki közel áll hozzájuk, mint csak néző is, összefröcskölik.
liberálzöld.
2011. augusztus 08. 12:16
""Semjén Zsolt azt mondta, Magyarország legnagyobb baja, hogy egymillió ember hiányzik a munka világából, .." Kedves Zsótti! Nem 1 millió ember hiányik a munka világából, hanem 1 millió munkahely hiányzik az emberek világából! Gondoltam, szólok, merthogy azé' az nem mindegy!
liberálzöld.
2011. augusztus 08. 12:09
"Semjén Zsolt szerint a Jobbik anyagi támogatása volt Gyurcsány Ferenc legnagyobb politikai tévedése. " Gondolom ezt Semlyén Zsolt mint magánember, magánvéleményként mondta. Kíváncsi lennék, ha ezért perbe fognák, tudná-e bozonyítani az állítását. Persze ha magánemberként monta, az más. A Jóistennel meg majd elszámol alkalom adtán. Mint a papság a perselypénzzel általában.
Julio Salazar
2011. augusztus 08. 09:44
Elég sok csacskaságot hord itt össze Semjén Zsolt ! Ilyen naív lenne ??!! Nem tudom elhinni. Nem biztos, hogy a Jobbikot kéne mocskolnia, mert igen könnyen lehet, hogy 2014-ben velük kell koalíciót alkotniuk, ha hatalmon akarnak maradni. Legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint én ezt látom reálisnak. A Fidesz/KDNP ma egyfajta virtuális kormányzást folytat, sok jól hangzó lózungot engednek el, de a cselekvés nincs mögötte. Súlyos és valós probléma a cigánykérdés, ami egy időzített bomba. Gyakorlatilag nincs a Fidesznek erre semmilyen programja. A 30 ezüstöt pedig zsebre tették a hitgyüliért cserébe, úgyhogy Semjén Zsolt ne nagyon beszéljen kemény politikáról mert az a pártjából hiányzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!